餐廳: HeSheEat (白布街)
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
Hesheeat 甜品出色就出晒名! 小食、主食都唔錯又幾多選擇! 傾計食飯甜品呢度就滿足晒。晚上7點,被安排坐在樓上的位子上。夏日水果紅茶 $36白桃白茶 $30 有果味,調味亦都不是太甜。Oreo 奶昔 $38 大大杯無冰,味道唔太甜。煙肉薯波 $45 薯波香口唔太乾,份量幾多。水牛城雞翼 $55 單骨雞翼,淋上沙律醬同bbq醬。 係好味嘅炸雞翼但稱不上叫水牛城口味。巴馬臣火腿意式蕃茄水牛芝士意粉 $78 火腿有2-3塊左右,意粉食落還有彈性,水牛芝士配蕃茄口味最夾。雜菌蘑菇温泉蛋 $78 味道濃郁,內藏一隻温泉蛋,不過醬汁偏稀。燒春雞$118 配薯蓉同沙律菜食落唔乾柴,四個人一人分一件剛好。檸檬忌廉班戟卷 $58男友每次必點,班戟皮薄檸檬餡清新,最中意焦糖脆脆。朱古力三重奏$72(朱古力慕絲雪糕、朱古力心太軟、朱古力特飲)本人唔係朱古力愛好者,但朱古力控一定會超愛,因為呢3樣朱古力味都係超濃!心太軟外脆入面亦夠流心~最近更推出梳乎厘pancake系列~楓樹糖漿梳乎厘班戟 $78 空氣感唔算重,但蛋香味比想象中濃郁。

晚上7點,被安排坐在樓上的位子上。

夏日水果紅茶 $36
白桃白茶 $30
有果味,調味亦都不是太甜。

Oreo 奶昔 $38
大大杯無冰,味道唔太甜。

煙肉薯波 $45
薯波香口唔太乾,份量幾多。

水牛城雞翼 $55
單骨雞翼,淋上沙律醬同bbq醬。
係好味嘅炸雞翼但稱不上叫水牛城口味。

巴馬臣火腿意式蕃茄水牛芝士意粉

雜菌蘑菇温泉蛋 $78
味道濃郁,內藏一隻温泉蛋,不過醬汁偏稀。

燒春雞$118
配薯蓉同沙律菜
食落唔乾柴,四個人一人分一件剛好。

檸檬忌廉班戟卷
男友每次必點,班戟皮薄檸檬餡清新,最中意焦糖脆脆。

朱古力三重奏
(朱古力慕絲雪糕、朱古力心太軟、朱古力特飲)
心太軟外脆入面亦夠流心~

最近更推出梳乎厘pancake系列~
楓樹糖漿梳乎厘班戟
空氣感唔算重,但蛋香味比想象中濃郁。
2020-11-25
2020-11-26 1140 瀏覽
疫情繼續爆發,跳舞跳到就嚟又冇飯食,呢舖真係夏日Fiesta,舉手揮霍情緒由左至右,忘情狂歡呼追擊主音結他,大家都多得佢地唔少。 唔同嘅餐廳都繼續做緊優惠,又或者救亡,因為唔知幾時又會停晚市,畢竟跳完舞最後都要食飯。 前牌朋友介紹我食He she eat,佢話呢度做緊買一送一非常抵食,有興趣就去試吓。 聽過呢個大名無數咁多次,都未去過,一直都係年青人打卡嘅Cafe,朋友話我知,前排經過旺角就去下。 因為呢度有幾個晚餐做緊買一送一,只要你叫一個餐,就可以喺Menu裏邊揀其他價錢平嘅選擇,有飯、有沙律、有漢堡包,有飯,有豬扒,有意粉,兩個人各自揀自己嘅喜好。 我選了香煎加拿大帶子拼鮮蝦半蒜香煙肉扁意粉配黑蟹子紅花汁,意粉質素不錯,勁吸汁,又唔會太肥油膩,帶子煎得好soft好軟熟,蝦都新鮮大隻,幾好。 另外點了匈牙利燉牛筋肉配珍珠飯,呢個組合有啲少見,特別係個珍珠飯,個匈牙利汁撈飯真係幾精彩,牛筋肉有點像羊肉嘅味道,也不錯。 仲可以俾錢單加點心,我們叫了炸單骨雞翼同香煎芝士玉子,特別鍾意單骨雞翼,加上honey mustard ,好正。 套餐點了

套餐點了兩杯特式飲品,每人都係百幾蚊,真係好抵食。

呢間餐廳都幾適合打卡,見到佢呢度有日式梳乎厘班戟推薦,就點一個,有原味,士多啤梨,抹茶,同朱古力味任你選,由於可以加橙酒,所以我都係要朱古力味。

打卡滿分,食落去雖然唔係日本個隻梳乎厘班戟嘅世界級享受,但以呢個價錢,我冇乜投訴。

整體來講,食物水準不錯,價錢抵,怪不得咁多年青人支持。

唯一唔好嘅係,我覺得自己太老,拉高左呢度消費顧客嘅平均年齡。

HeSheEat (白布街) 旺角白布街22號藝興大廈地下4號舖 如果你想個人青春一點,感受多啲年青人嘅氣息,你黎一定冇錯。
2020-11-03
2020-11-22 754 瀏覽
很久沒有到過這間分店,上一次來應該是與好朋友們到旁邊的餐廳吃完飯,意猶未盡再來這間吃甜品😌今次帶爸爸來吃飯,原來樓上有閣樓,有很多座位。🤔單骨蜜糖芥末雞翼 | $55雞翼炸得香脆熱辣辣,加上了蜜糖芥茉醬很惹味,單骨雞翼多肉,而且方面食用。牛油果牛肉漢堡配田園沙律 | $90這個牛肉漢堡好抵食,中間夾有半個牛油果🥑,牛肉漢堡🍔的肉質嫩滑,牛肉大約五成熟,芝士熱溶在漢堡扒上,麵包皮烘得乾脆。白菌,煙腩肉,溫泉蛋芝士汁鮮蛋意大利麵 | $85意大利麵上鋪滿蘑菇片及煙肉,中間有隻溫泉蛋,意大利麵浸在芝士汁中,把溫泉蛋刺穿讓蛋汁緩緩地流到意大利麵上與芝士汁融合,整個意大利麵吃起來更加滑溜。Oreo奶昔、燕麥乳酪奶昔 | @$38燕麥乳酪奶昔帶有乳酪的酸味,奶昔中有燕麥片,混合頂層的忌廉更加滑溜。Oreo奶昔比較甜,奶昔中有Oreo餅碎, Oreo味濃。朱古力花生醬焦糖香蕉配杏仁雪糕 | $58最喜歡吃厚焗鬆餅,無論擺盆到味道都做得很好燒過的香蕉有脆脆的焦糖香,淋上朱古力醬及蜜糖加速了雪糕的溶化,切開鬆餅🥞熱熱的蛋糕碰上了雪糕,完美的為這餐畫上句號。有新出的日式疏乎厘pancake,下次來要試試。
單骨蜜糖芥末雞翼 | $55

牛油果牛肉漢堡配田園沙律 | $90

白菌,煙腩肉,溫泉蛋芝士汁鮮蛋意大利麵 | $85

Oreo奶昔、燕麥乳酪奶昔 | @$38

朱古力花生醬焦糖香蕉配杏仁雪糕 | $58
最喜歡吃厚焗鬆餅,無論擺盆到味道都做得很好

有新出的日式疏乎厘pancake,下次來要試試。
2020-11-11
  • 芝士汁鮮蛋意大利麵
  • 單骨蜜糖芥末雞翼
  • 牛油果牛肉漢堡配田園沙律
2020-10-28 1725 瀏覽
位於旺角的 He She Eat,最近又推出買一送一優惠啦! 適逢紅日假期,便預先訂座,帶媽媽來嚐一嚐這間在年輕界人氣高企的餐廳吧! 其實買一送一已經不是第一次推行了,這次再次推行,餐廳主廚重新設計出多款菜式,一共六款,款款吸引,款款美味哦。包括: 意式巴馬風乾火腿無花果沙律、韓式泡菜雞粒鮮菇炒飯、泰式香辣雞漢堡包、匈牙利燉牛肋肉飯、維也納炸極薄豬扒 和 香煎加拿大帶子併鮮蝦扁意粉。除了主菜,更可用優惠價追加六款小食哦。 匈牙利燉牛肋肉配珍珠飯 $148 我超愛吃匈牙利燉肉的! He She Eat烹調的匈牙利燉牛肋肉,味道和賣相匀深得我心! 色澤深濃的醬汁,傳來撲鼻的牛肉香。牛肋肉肥嫩帶筋,已燉至軟腍,燉至入味,一咬牛肉四溢,超好吃的~ 配上薯仔粒、青椒和蕃茄仔,色彩繽紛,令人胃口大開。 香煎加拿大帶子併鮮蝦伴蒜香煙肉扁意粉 $158 扁意粉的擺盤精美,捲成漂亮的形態,撒上煙肉碎,感覺很用心呢! 帶子大大顆,軟腍鮮甜,鮮蝦鹹香,意粉軟硬適中,拌上黑蟹籽紅花汁,味道更佳唷。 Cheese Mango Tea $40炸單骨雞翼 $30/4隻 裏上厚厚的炸漿,炸至脆卜卜的雞翼,依然保留肉汁

匈牙利燉牛肋肉配珍珠飯 $148

香煎加拿大帶子併鮮蝦伴蒜香煙肉扁意粉 $158

Cheese Mango Tea $40

炸單骨雞翼 $30/4隻

裏上厚厚的炸漿,炸至脆卜卜的雞翼,依然保留肉汁,雞肉鮮嫩,跟蜜糖芥末醬很配呀。
2020-10-26
一向很受年青人歡迎的甜點店 HeSheEat 最近排出左幾款新口味震騰騰舒芙蕾鬆餅,這天去嚐鮮的時候,仲俾我發現原來鹹食都有幾款素食揀,個早午餐都有驚喜架。HeSheEat 在旺角白布街的店已經開業好多年,球場後面這一帶都蠻多酒吧和打邊爐,仲有幾間咖啡店添,食完飯食甜品係正確選擇。餐廳有兩層,樓下座位比較少只有幾檯。樓上就坐到好多人,圖中是其中一半座位,另外一邊還有好幾張檯。雖然開業多年,但新菜式係層出不窮的,最近就有幾款空氣感十足的日式梳乎厘班戟,四個口味睇起來都唔錯。如果食正餐的話,旺角店現在有買一送一優惠,都幾抵食喎。B04 Go Green Brunch HK$90餐牌上以肉食為主,唔食肉的話有一款意粉揀,另外仲俾我見到這個綠色全日早餐。一盤上面有蛋、薯仔沙律、牛油果蓉、番茄、大啡菇、菠菜、薯餅和迷你牛角包,牛角包仲有兩隻,食晒都幾飽。當中最有驚喜係個薯仔沙律,食起來好香洋蔥味。不過我覺得個牛油果蓉差咁d檸檬汁,可以再完美少少。士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟 HK$98吃這個班戟的時候好搞笑,因為佢有附一球芝士雪糕,上面又有塊芝士脆片,連個醬都有少少芝士味,搞到我同朋友都以為自己睇

餐廳有兩層,樓下座位比較少只有幾檯。

B04 Go Green Brunch HK$90

士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟 HK$98

吃這個班戟的時候好搞笑,因為佢有附一球芝士雪糕,上面又有塊芝士脆片,連個醬都有少少芝士味,搞到我同朋友都以為自己睇漏左,不過個餐牌又真係無寫有芝士喎。我本身鍾意食芝士就覺得幾好食,最鍾意鹹甜鹹甜的組合,吃起來不會太滯。

朱古力梳乎厘班戟(含橙酒) HK$88

梳乎厘班戟即叫即煎,要預算等三十分鐘時間,建議一坐低就叫左先,可以邊食住鹹食下午茶邊等。班戟上桌的時候震騰騰,夠晒視覺效果,影完一輪相都保持到賣相無塌好多,食起來充滿雞蛋香,質素唔錯。這款朱古力味無想像中濃,味道偏甜那邊,橙的份量比預期中多。

食完飯總要食埋甜品先安樂,食梳乎厘班戟都幾療癒架,仲可以影相打卡添。
2020-10-23
2021-02-13 25 瀏覽
我同家人當日到旺角新春購物,中午見到呢間餐廳,餐牌食物感覺唔錯就入去試吓。走入HeSheEat樓上,環境比較闊落,喺旺角繁囂嘅街道中,有一個休閒感覺嘅地方,頓時好似進入另一個世界,有其他食客都是一、兩個人飲下咖啡、食下甜品、好自在咁慢慢嘆;而且食中午特定午餐仲有買一送一優惠。特定午餐,我們選了BG2-芝麻菜瑪格麗特薄餅、BG3燒芝士雞胸佯伴香辣青醬燉飯再加一個 HE SHE EAT BRUNCH,點多個香蕉奶昔、西柚錫蘭紅茶好快就上咗個杯香蕉奶昔,主菜未到就飲晒杯奶昔,好味到唔停得口。之後上菜嘅係薄餅,一上嚟就熱辣辣,茄醬、芝士,加上新鮮蕃茄蓉, Pizza夠薄好香又脆。好好味。再之後係HE SHE EAT BRUNCH,香腸外皮整得好脆,內裹仲有少少肉汁,唔會太乾,正!其他嘅配搭就保持一定水準。最後上嘅主菜係燉飯,反而是最有驚喜的一個,有別於一般嘅risotto , 有辣味 ,芝士味唔會太重,唔油膩,最值得推介。

BG2-芝麻菜瑪格麗特薄餅
BG3燒芝士雞胸佯伴香辣青醬燉飯
柑橘洋甘菊茶
西柚錫蘭紅茶
2021-02-10 32 瀏覽
HeSheEat一直都出名係食甜品前兩日同朋友喺旺角行完街想食下甜品坐低飲杯所以就黎幫襯HeSheEat 芒果拿破崙 $55芒果好甜拿破崙嘅脆皮非常鬆脆配合中間嘅吉士醬 甜度適中不會太膩蜜糖芥末單骨雞翼 $55雞翼開咗做單骨方便食用而芥茉醬亦都係分開上所以如果唔食芥茉嘅朋友亦都可以點雞翼炸皮不油膩好脆 亦有肉味另外叫咗兩杯特色水果茶 ($26/$36)可以自選甜度方便各人口味 解渴又好飲另外 店舖裝修亦走粉紅風少女感重所以啱唒同閨蜜黎打下卡👭
HeSheEat一直都出名係食甜品

而芥茉醬亦都係分開上
所以如果唔食芥茉嘅朋友亦都可以點
雞翼炸皮不油膩
好脆 亦有肉味

另外叫咗兩杯特色水果茶 ($26/$36)
可以自選甜度
方便各人口味
解渴又好飲

另外 店舖裝修亦走粉紅風
少女感重
所以啱唒同閨蜜黎打下卡👭
今日同朋友行完街,諗住求其食埋少少野當晚餐先返去。附近既餐廳都坐滿人,見HE SHE EAT有位就上左去!呢個時候有得叫下午茶SET,LAST ORDER 5:30 同埋想食既梳乎厘賣哂SOSAD! 下次要早D去至得~叫左個朱古力花生醬焦糖香蕉厚焗鬆餅~滿足我想食甜野~平時唔中意食香蕉!不過覺得香蕉同鬆餅或者奶昔真係好挾~鬆餅好食~好似食緊蛋糕咁~加埋雪糕,朱古力碎同埋花生醬~幾好食另外叫左個薯條~岩岩炸出黎~除左點佢D醬,點雪糕都好食~呵呵今次食唔到梳乎厘! 下次要早D去至得~下午茶幾抵食哦!

今次食唔到梳乎厘! 下次要早D去至得~

下午茶幾抵食哦!
2021-01-27 41 瀏覽
因為禁晚市堂食, 皇上同我真係無出街食飯都一段日子。難得可以食tea ,都想搵間唔駛訂位既餐廳。 人流唔算好多, 可以保持食客有一定距離,😌本想選擇下午茶, 但認為選擇唔多, 而平均都要約$80+10%一款。 所以最後都係選擇比貴少少, 散叫😊推介: 扒虎蝦皇上同我都覺得, 這個汁做得不錯, 蝦的數量都有3-4件。 薯餅波波咬口其實係外形似波波形的薯餅, 只是配了芝士, 但本人都喜歡茄汁配合多一點可以進步厚切黑毛豬扒意式紅飯豬扒唔夠熱, 好似炸左好耐, 個飯亦都唔夠熱
因為禁晚市堂食, 皇上同我真係無出街食飯都一段日子。
難得可以食tea ,都想搵間唔駛訂位既餐廳。

推介: 扒虎蝦
皇上同我都覺得, 這個汁做得不錯, 蝦的數量都有3-4件。
扒虎蝦

薯餅波波
著餅波波

可以進步
厚切黑毛豬扒意式紅飯
豬扒唔夠熱, 好似炸左好耐, 個飯亦都唔夠熱
炸厚切黑毛豬滑蛋蓋意式紅飯
檸檬錫蘭紅茶
白桃白茶
扒虎蝦
著餅波波
炸厚切黑毛豬滑蛋蓋意式紅飯
檸檬錫蘭紅茶
2021-01-26 27 瀏覽
路過門口見到餐牌嘅相好似幾吸引 又攰攰地就入咗去食入面有兩層 上層位置好似都幾大咁 見佢甜品好似主打Souffle pancake 就試吓個流心鹹蛋黃Souffle pancake 好似幾特別咁 上到嚟賣相都唔錯但係食落麻麻哋 得個樣 入面啲餡好少 又唔算真係好鬆軟😅 有少少失望個Affogato 就比較不過不失,好過Souffle pancake感覺呢間嘢幾出名 食物賣相好 味道感覺就還好 如果純粹搵個地方坐底唞吓都OK 起碼夠大唔會催人走
路過門口見到餐牌嘅相好似幾吸引 又攰攰地就入咗去食

咸蛋黃梳乎厘班戟
Affogato

2021-01-09
2021-01-17 37 瀏覽
係旺角出曬名,一間舖有齊主菜與甜品,一次過滿足曬個胃😋由於係下午既關係,今次剩係試咗2份甜品😅🍋檸檬忌廉班戟卷 ,芒果西柚日本牛乳刨冰🍧檸檬忌廉班戟卷卷皮做到好薄👍入面卷住檸檬醬,酸酸甜甜好開胃,配埋焦糖醬以及焦糖脆脆一齊食,可以中和檸檬既酸👍再加埋雲呢拿雪糕,成個甜品組合超夾,一啖接一啖食唔停😋芒果西柚日本牛乳刨冰 , 刨冰好綿,好滑,配合埋芒果西柚醬一齊食,幾特別,食到杯底仲有2舊芒果肉👍美中不足既係裝刨冰既杯,再加埋裝住杯既木盒,就出事,當你用匙羹去食刨冰嘅時候,個杯身就會左搖右擺,啲刨冰就會跌到成枱都係,好論盡,食得好狼狽🤦‍♀️環境,食物都好OK, 三五知己食下甜品吹下水,都係一個唔錯既選擇😊
係旺角出曬名,一間舖有齊主菜與甜品,一次過滿足曬個胃😋
由於係下午既關係,今次剩係試咗2份甜品😅
🍋檸檬忌廉班戟卷 ,芒果西柚日本牛乳刨冰🍧
2021-01-08 70 瀏覽
今日黎咗食下午茶~ 又幾抵食 40-50蚊都有個餐 加二十蚊就有特飲~我地嗌咗鹹牛肉絲焗薯皮 $54焗薯仔有四件 送到上嚟超熱🥵 牛肉絲加芝士配上焗到外脆內軟嘅薯仔點埋蕃茄醬就prefect✨ 炸薯條配黑松露醬 $40 同樣都係熱辣辣新鮮炸起 脆卜卜黑松露醬係蛋黃醬加少量黑松露 食多咗會有啲濟 最後點翻番茄醬🙈Mocha Smoothie +$20賣相好靚✨ Mocha都滑 朱古力味幾香~芝士奶蓋芒果紅茶 +$20芝士奶蓋重芝士鹹香味 好挺身上面仲有球芒果雪芭 好好食😋成杯都好夾好飲~ 楓樹糖漿疏乎厘班戟$78

我地嗌咗

賣相好靚✨ Mocha都滑 朱古力味幾香

芝士奶蓋芒果紅茶 +$20
芝士奶蓋重芝士鹹香味 好挺身
上面仲有球芒果雪芭 好好食😋
成杯都好夾好飲~

楓樹糖漿疏乎厘班戟$78
2020-12-22 67 瀏覽
呢間甜品餐廳已經bookmark 好耐,今次終於去試吓,一直見到餐廳人氣都好高,所以都好期待,最後亦冇失望。.作為一間主打甜品既餐廳,佢哋嘅甜品真係整得幾好,而且最驚喜嘅係,主菜既質素亦不俗。.整體價錢合理,cp值都算高,值得一試.白酒牛油汁蜆肉扁意粉 $102香煎雞胸黑松露意大利飯 $98雞胸煎得好香,雖然黑松露香味唔濃,但係意大利飯既味道的確幾好吉列魚柳沙律朱古力三重奏 $72HOTCAKE - 朱古力花生醬杏仁香蕉配杏仁雪糕 $58呢個係最好食,hotcake好鬆軟,配埋雪糕一熱一凍,口感豐富

整體價錢合理,cp值都算高,值得一試
白酒牛油汁蜆肉扁意粉 $102

香煎雞胸黑松露意大利飯 $98

吉列魚柳沙律

朱古力三重奏 $72

HOTCAKE - 朱古力花生醬杏仁香蕉配杏仁雪糕 $58

2020-12-12 108 瀏覽
今日又係foodies大聚下午茶,多人到要分兩枱。細細個嗰陣已經聽過呢間舖頭好多次,今日終於有機會嚟試下。一直以為呢度只係食甜品,原來仲有咁多鹹食添,款式仲有好多!我發現我真係成日嚟旺角蒲,食完返屋企食晚飯。香煎加拿大帶子拼鮮蝦半蒜香煙肉扁意粉配黑蟹籽紅花汁 ($158)Seared Canadian Scallop and Prawn with Garlic and Bacon Linguine, Black Crab Roe Saffron Cream佢個名本身就咁長。加拿大帶子同啲蝦都煎得好香口。我好中意咬扁意粉,呢個煮得好好食。想介紹下呢個汁,平時好少見,好濃味好有層次。意式巴馬風乾火腿及無花果沙律 (原價$118)Parma Ham and Fig Salad呢個沙律有曬我中意食嘅嘢,個火腿唔會太鹹。我好中意佢地個無花果咁好味,佢地竟然唔食。見到啲巴馬風乾腿就諗起之前一係西班牙日日食,食十塊都未腎虧。旺角分店有部份主食買一送一嘅優惠!即係我買$158嗰個就送咗$118呢個。優惠價追加小食脆炸日本堂揚魷魚鬚 (+$40)Aori-Ika Karaage呢個小食好香好脆,中間嘅魷

意式巴馬風乾火腿及無花果沙律 (原價$118)
Parma Ham and Fig Salad

優惠價追加小食
脆炸日本堂揚魷魚鬚 (+$40)
Aori-Ika Karaage
呢個小食好香好脆,中間嘅魷魚都好爽口。有四舊魷魚鬚,仲有啲紫菜添!

香煎芝士玉子 (+$25)
Pan-Fried Tuna-Mayo Rolles Egg with cheddar cheese dressing
我好中意食蛋,呢個小食煎得好香,加埋啲醬好好味。一碟有五舊,我猜贏咗可以食多一舊,威。

宇治抹茶黑芝麻疏乎厘班戟 ($108)
Uji matcha black sesame soufflé pancake
一直覺得He She Eat最出名嘅招牌菜係疏乎厘!佢地未整完已經聞到啲蛋香味。綠茶味都幾香濃,唔會太甜。綠茶加芝麻呢個配搭幾特別,但係食落緊嚟竟然唔錯喎!仲有唔少配料添!

呢度環境幾好,有兩層。仲播緊啲流行音樂,例如Justin Bieber嘅Baby(寶貝)同加埋Ed Sheeran 嘅I don’t care(我不在乎),仲有著名情侶(我今日先知)Camila Cabello同Shawn Mendes嘅Señorita(小姐)。我最中意Zac Efron同Zendaya嘅Rewrite the stars(重寫星星),套戲好睇。一開始以為我哋都叫得幾多嘢,但係食完竟然覺得好肚餓。其實有冇人睇曬?
2020-12-11 62 瀏覽
上星期跟老公去經過 HeSheEat忽然好想食疏乎厘 Pancake 😋😋我地點左一份小食、兩份主食、一份甜品🍽小食~~薯餅波波配車打芝士汁🍚 主食 ~~ 匈牙利牛肋肉配珍珠飯、黑松露雜菌春雞意大利飯🍰 甜品~~ 士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘pancake 🔖匈牙利牛肋肉配珍珠飯 睇相已覺得好吸引🙌 滿滿的牛肋肉汁加珍珠飯🍚 牛肋肉燉得好淋,完全無根!牛肋肉汁吸收了牛肋肉的精華,好濃牛味呀🐮❤ 好惹味!淡淡牛肋肉,再加上肉汁送飯係絕配呢👍👍🔖黑松露雜菌春雞意大利飯 黑松露味道好濃,黑松露汁跟飯的比例剛剛好,燒春雞皮脆肉嫩,很有驚喜!必叫既主菜之一! 🔖薯餅波波一口Size 的薯餅波波好香口及香脆,不會太油。再配上芝士醬同咸香既煙肉令味道更加豐富!食到最底的薯餅波波仍然夠熱,夠香脆🔖士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘 Pancake我們最期待的pancake!特製的Cream 及雪糕,好香濃又幼滑👍👍梳乎厘Pancake 充滿空氣感入口即溶,外面有小小煙韌既口感,而且蛋香味濃,有啖啖雲呢拿香味,配上士多啤梨酸酸甜甜好開胃!份量好大,2個人都夠食 👫FB🔎Jayden & Jasper 小日子IG@jay
上星期跟老公去經過 HeSheEat
忽然好想食疏乎厘 Pancake 😋😋
我地點左一份小食、兩份主食、一份甜品
🍽小食~~薯餅波波配車打芝士汁
🍚 主食 ~~ 匈牙利牛肋肉配珍珠飯、
黑松露雜菌春雞意大利飯
🍰 甜品~~ 士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘pancake

🔖匈牙利牛肋肉配珍珠飯

🔖黑松露雜菌春雞意大利飯

黑松露味道好濃,黑松露汁跟飯的比例剛剛好,
燒春雞皮脆肉嫩,很有驚喜!必叫既主菜之一!

🔖薯餅波波

🔖士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘 Pancake

我們最期待的pancake!

FB🔎Jayden & Jasper 小日子
IG@jaydenandjasper_little_day