2023-12-22 3046 瀏覽
呢度裝修超靚呀,好似靚過佐敦嗰間呢度嘅侍應都有啲年紀 應該係做咗好耐嘅員工,睇落都有七80歲,但係好靚仔好精靈好可愛我係咁撩佢講嘢哈哈想食啲菜就嗌咗大蝦沙 白灼菜心同埋白灼雜菜 大蝦沙律嘅沙律雜果冇得走沙律醬,仲有兩件大蕃茄一支青瓜煎底,大蝦質素普通,但係不是沒有味道嘅冰鮮蝦可以合格炒雜菜有三款菜,我要求白灼走油,都可以做到!有西蘭花椰菜花蘿蔔同埋菇,我自己就覺得全部都有少少硬,最後食到好似食得太多哈哈有啲消化不良白灼菜心好大碟好抵食,因為好靚㗎好腍甜比雜菜好味好多見到隔籬嗰個就係芝士焗魚柳,啲魚嘅質素普普通通不過預咗嘅,比較嚡,好多白汁好出名嘅瑞士雞翼就普普通通,個雞好硬,佢哋話真係好少見咁瘦嘅雞翼,食食吓連我自己都覺得普通,而且個醬汁唔係太入味 $198.8隻,其實呢間嘅價錢係偏貴,係一間西餐咁呢個䱽魚勁好食,但係330幾蚊得兩片,完全唔夠喉🥹🥹🥹我哋三個人share每人食得少少咋,所以先想食魚再嗌嗰個芝士焗魚柳,但係如果情況許可我一定會瘋狂食呢個熏魚,唔會好油有煙燻嘅效果恰到好處,條魚本身唔係好重油脂啱我口味,但係佢又整得好滑不過真係太貴牛肉清湯有啲油,牛肉質素OK,有啲似生熟牛
呢度裝修超靚呀,好似靚過佐敦嗰間
我係咁撩佢講嘢哈哈
可以合格
白灼菜心好大碟好抵食,因為好靚㗎好腍甜
比雜菜好味好多

$198.8隻,其實呢間嘅價錢係偏貴,係一間西餐咁
呢個䱽魚勁好食,但係330幾蚊得兩片,完全唔夠喉
不過真係太貴
牛肉清湯有啲油,牛肉質素OK,有啲似生熟牛肉嘅樣子
呢個係我最期待嘅雞肝連心臟!喺佐敦嗰間食過之後就勁喜歡!因為唔多地方有得食雞肝而且連埋心臟嘅內臟!而家有陣時返大陸食嗰啲雞都俾佢抽起晒啲內臟㗎嘛🥺

等我寫埋先啦! 佢嘅滷水味正常最主要都係佢本身個材料優質,我都唔知有幾多件,但係食得好滿足
佢個炸乳鴿都非常之咁好味!乳鴿好大隻,炸得個皮好金黃色好靚!但係啲肉油非常之滑捋捋超正呀
整體而言服務質素非常之好,勁鍾意嗰個老伯伯好可愛
環境質素都非常靚仔!不過其實就真係價錢太貴唔係太值得🙈

• 太平館燒乳鴿