餐廳: 旺記冰室 (建利大廈)
資訊:

餐廳: 旺記冰室 (建利大廈)
資訊:

2023-10-07 519 瀏覽
呢一次係我第一次寫食評,因為佢真心差!!!點差?由排隊開始,已經畀一位帶有鬍鬚 嘅侍應冇禮貌對待,問我地幾多位後,我同事問可唔可以坐埋一齊?佢答:宜家咪問你要唔要坐一齊囉!!wah.. 使唔使咁嘅態度吖!但同事話好食,咪算啦,入去坐。叫嘢食時,我一位同事一路叫時又停頓諗下叫咩飲品,嗰位侍應好大聲喝佢話:諗清楚先好叫啦! 咩事呀使唔使咁惡呀 😤我叫咗嗰叉燒蛋飯,係好食嘅!不過啲叉燒唔得……最後同事埋單,佢按錯octopus個app,跟住又喝佢話:點吖,按呢度吖!😤叉燒點唔得都好,都冇啲態度咁唔得!!真係唔會再去!
呢一次係我第一次寫食評,因為佢真心差!!!

我叫咗嗰叉燒蛋飯,係好食嘅!不過啲叉燒唔得……

叉燒點唔得都好,都冇啲態度咁唔得!!
真係唔會再去!
2023-10-04