2022-05-02 631 瀏覽
喺西貢食過唔少海鮮餐廳,好多間都話自己米芝蓮,不過之前食開嗰幾間質素都真係有返咁上下,所以從來冇懷疑過西貢嘅海鮮餐廳。今次係朋友book枱所以有機會試呢間,今次主要係散叫,落咗去海鮮檔揀咗幾樣海鮮,主要係個聖子問題,喺地下落完order上3樓等食,點知5-8分鐘左右聖子已經上枱,一開頭都奇怪點解可以咁快,點知食落去仲要係唔熱嘅⋯真心覺得自己俾人昆咗,攞海鮮入廚房洗海鮮炒埋上枱唔使10分鐘仲要係唔熱嘅,我覺得唔係我叫嗰啲海鮮🙈。其他嘅餸菜一般上到枱都唔熱,叫咗個燒鵝完全係凍嘅,除咗個聖子有問題之外之外其他嘢係一般,可能我食過西貢嘅其他海鮮餐廳呢間係唯一一間我唔滿意嘅餐廳。
2022-05-01