有Sugar mama的孩子像個寶👶🏻—————————————————————屯門牛牛真有福氣🧸有間人情味 良心甜品黃店💛係左近佢就係媽媽 〰 Sugar mama〰️ (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).呢間鋪啲甜品係自由定價💛細路仔有咩困難可以俾少啲或者免費食~當然如果你有能力既可以俾多 幫下有需要嘅人媽啊~ 真係好滾動😭要懲罰佢.下面價錢係參考價嚟~堂食嘅有~~~🖤黑糖姜 ($45)黑糖識落唔會太甜但係會有陣陣嘅薑味🥰鍾意養生嘅數人可以一戰🤺.💛榴槤 ($65)榴槤好好味 中間係有好多榴槤餡仲要勁流心 絕對係我嘅best three🎖.💜酒心 ($50)一食落去唔會好有酒味🥂但係去到中間會有一個餡係超重酒所以會有苦苦地.外賣急凍心太軟~ 拎翻屋企焗🤪💚綠茶($30)綠茶我覺得咁多個之中最好味 佢唔係好澀嘅綠茶味 又唔會太甜 食到最後仲有陣陣回甘味🥰.🤎特濃朱古力($30)真係好重朱古力味😍 仲要超流心 估唔到係屋企都可以食到咁正甜品 啊媽食完都比個讚😙.🧡焦糖($30)比起焦糖我會鍾意黑糖多啲 個皮厚左啲🥺.💛芒果($30)呢個真係遜色 芒果味唔係好夠但係又好甜👻 .📍 Sugar 智勝所小食店屯門
有Sugar mama的孩子像個寶👶🏻
—————————————————————
屯門牛牛真有福氣🧸
有間人情味 良心甜品黃店💛係左近
呢間鋪啲甜品係自由定價💛
細路仔有咩困難可以俾少啲或者免費食~
當然如果你有能力既可以俾多 幫下有需要嘅人
媽啊~ 真係好滾動😭要懲罰佢
下面價錢係參考價嚟~
堂食嘅有~~~

🖤黑糖姜 ($45)
黑糖識落唔會太甜但係會有陣陣嘅薑味🥰
鍾意養生嘅數人可以一戰🤺
💛榴槤 ($65)
💜酒心 ($50)
一食落去唔會好有酒味🥂
但係去到中間會有一個餡係超重酒
所以會有苦苦地
外賣急凍心太軟~ 拎翻屋企焗🤪
💚綠茶($30)
綠茶我覺得咁多個之中最好味
佢唔係好澀嘅綠茶味 又唔會太甜
食到最後仲有陣陣回甘味🥰
🤎特濃朱古力($30)
🧡焦糖($30)
比起焦糖我會鍾意黑糖多啲 個皮厚左啲🥺
💛芒果($30)
呢個真係遜色 芒果味唔係好夠但係又好甜👻
📍 Sugar 智勝所小食店
屯門青柏徑6號鹿苑地下3號舖
💰Total: $120
味: 8/10
飽: 9/10
抵: 9/10
我🤪甜品有第二個胃食將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美味素比大家
榴蓮
綠茶