2024-05-10 17 瀏覽
今天和朋友經過山林道朋友想食串燒我想吃西餐剛好找到這一間fusion菜。點知都幾有驚喜,一入到去成個環境都係好舒服燈光好柔和,地方雖然唔大但係都坐得幾舒服。跟住我哋點咗三文魚刺身、牛舌和五花豬腩肉串燒、鵝肝多士、蟹肉意粉和松露薯條。西餐來說是很有水準,特別是鍾意吃薯條的我們,每一次到西餐都會叫薯條,這次的薯條令到我們很驚訝因為份量十分多多,兩個人是吃不完,而且炸得好脆口,超正。我朋友就超鍾意食佢啲串燒,剛剛燒好出來勁香口,尤其是五花腩肉,肥瘦夾雜着一齊,咬落去特別好食。而且佢個鵝肝多士都唔算好貴出邊食都要二三百,喺呢度只係百幾蚊就可以食到。而且佢個鵝肝加咗一啲黑醋令到成個口感唔會咁油膩,我哋一人share一半已經好足夠,推薦鍾意食唔同菜式嘅朋友可以試吓呢間餐廳。
  • 松露薯條