2020-04-17 601 瀏覽
上次有事約佐朋友食飯,本身無諗住去呢間嘅,因為我地想去果間無開,見到附近有間cafe shop裝修又幾靚下,所以就入去了🤪裝修簡潔又有空間感,感覺好舒服,店員都好有禮貌,我地叫佐一個all day,一杯朱古力同埋杯flat white🥗☕️All day新鮮熱辣😏上檯時睇得出d煙肉,雞蛋,蕃茄,都係啱啱出爐,既叫既做,特別個炒蛋好嫩滑,煙肉炒到又香口,雖然都係平時all ady應該有嘅基本野,但勝在食物夠新鮮,d沙律菜都係好嫩又新鮮,食落去索索聲😝Flat white-咖啡味香濃又有回甘,奶同咖啡嘅比例都啱啱好,奶泡仲好順滑🤓值得一試😝朱古力就無咩特別😂不過沖著飲杯咖啡一切都值了🥰