以前住附近都算嚟得多,之後搬左幾年無過嚟食,今年食兩次都比以前簡直係天與地!八月頭光顧,當日值四百幾蚊嘅手切牛唔美觀更加係碎上,完全唔值~我最鍾意同期待就係碟手切牛~一黎到真係心情跌到落谷底!手打丸呢始終人手打我明,但粒粒大細不一咁,其他都算ok既,過得去。心諗應該換左人,食平價放題都無咁嚴重。即時有向員工反映,個男侍應即刻同廚房跟進,另一個女仔應該似係高級啲就同我哋商討之後幫我哋換過一份,重新出菜後,雖然都係無以前個種質素,但係起碼唔反感,仲主動換碟保持整潔,服務態度唔錯有禮貌👍🏻傾過幾句計原來都做咗好多年👏🏻加油!九月朋友生日再次光顧,食物方面明顯好轉好多👍🏻👍🏻👍🏻希望可以保持!湯底始終係最出色好飲嘅骨湯,牛肉紋路厚度放盤值返個價錢質素!今次到服務方面有少少意見,希望客人舉手可以留意到,坐埋一邊玩電話無視客人需求,有俾服務費,但無人理要主動交單過去比員工。然後個女員工仲全程黑面,好大力咁上菜,真係唔知以為我哋得罪左佢,慘過茶餐廳對待。朋友生日本來唸住應該開開心心食餐飯啫。之後見到上次幾好嘅男侍應去完廁所出現,問翻先知服務好嘅女仔早收工有對比之下我覺得需要留個評論。會再俾機會嘅,希
以前住附近都算嚟得多,
之後搬左幾年無過嚟食,
今年食兩次都比以前簡直係天與地!
心諗應該換左人,食平價放題都無咁嚴重。

九月朋友生日再次光顧,
食物方面明顯好轉好多👍🏻👍🏻👍🏻
希望可以保持!
湯底始終係最出色好飲嘅骨湯,
牛肉紋路厚度放盤值返個價錢質素!
今次到服務方面有少少意見,
希望客人舉手可以留意到,
坐埋一邊玩電話無視客人需求,
有俾服務費,但無人理要主動交單過去比員工。
然後個女員工仲全程黑面,好大力咁上菜,
真係唔知以為我哋得罪左佢,慘過茶餐廳對待。
朋友生日本來唸住應該開開心心食餐飯啫。
之後見到上次幾好嘅男侍應去完廁所出現,
問翻先知服務好嘅女仔早收工
有對比之下我覺得需要留個評論。

會再俾機會嘅,希望見到進步!