2016-01-23 465 瀏覽
服務奇差,朋友未到怕多人咪上去等位先,去到攞位,我話2個人,門口個 職員話要望望可能full 咗,咁我咪等佢望攞,之后佢就問我要邊款湯底同食邊款,我仲諗住几好喎末有位但mark 定我要乜。點知佢叫我入去,我咪話個friend 未到喎,佢話已經開始計時間,我咪話個friend 未到點食呀(唔通自己食完走😳),而且又冇同我講就計,有乜理由。個職員話你都冇話人未齊(哥哥仔我旁邊一個人都冇,有眼睇架),而且我黎攞位,你有位都要話聲入得呀,大部份食市都係咁做架喎,真係未試過有咁嘅人,仲要話依度係佢同另一個藍色衫最大,投訴都係搵佢。即刻冇野講,本身已經冇諗住食,但係都希望你地改進一下,依家好啦,唔洗改有意見都當冇,勁👍🏻。新開都咁,以後一定唔幫襯。多謝你地令我知道香港仲有D咁嘅食市,長見識👍🏻
題外話/補充資料: 食物就唔評價啦,未有機會食
2016-01-22