今晚小妹同朋友去左食日!式!邊!爐!放!題!😆😋 E間餐廳之前都食過而且覺得唔錯幾高CP值, 所以今次嚟翻兜🤭 而家仲做緊180分鐘M5和牛海鮮刺身放題任飲任食🙈, 岩哂小妹!! 我地一坐底就即刻啟動餓👻mode, 喪叫野食😆只需要用電話掃QR Code就可以即時落單! 電子餐牌入面除左有多款食物例如火鍋配料包括肉類🥩同海鮮🦐🦑🐚, 十幾款新鮮刺身🐟, 炸物🍤, 串燒🍢🍡, 仲有清酒梅酒🍶全部都係任飲任食! 想食得再盡興d亦設有收費項目😉, 值得一讚嘅係仲可以電子order加湯服務, 咁就唔洗驚舉極對手🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️都無人show你🤣🤣!出面仲有十幾款丸類腸類, 蔬菜菇類🥬🍄嘅火鍋配料, 仲有飯🍚同碗仔翅, 手握壽司🍣, 沙律🥗等……當然唔少得甜品🍰🧁同雪糕🍦!飲品櫃亦有多款汽水同比較新嘅焦糖咖啡可樂, 朱古力咖啡可樂同橙味可樂🙈!我地揀左蕃茄龍蝦湯底🍅🦞🍲, 味道鮮甜濃郁, 龍蝦🦞仲大大隻肉質夠哂厚實😊! 刺身拼盤款色多而且幾多塊, 海鮮拼盤種類同樣多, 除左鮑魚同扇貝之外其他都可以無限追加! 鮮蝦🦐肉質彈牙, 鮑魚幾爽口, 大蜆鮮甜無沙! M5和牛紋理鮮明, 肉質幼嫩牛味濃! 牛
我地揀左蕃茄龍蝦湯底🍅🦞🍲, 味道鮮甜濃郁, 龍蝦🦞仲大大隻肉質夠哂厚實😊! 刺身拼盤款色多而且幾多塊, 海鮮拼盤種類同樣多, 除左鮑魚同扇貝之外其他都可以無限追加! 鮮蝦🦐肉質彈牙, 鮑魚幾爽口, 大蜆鮮甜無沙! M5和牛紋理鮮明, 肉質幼嫩牛味濃! 牛肩胛肉亦係另一推介💁🏻‍♀️, 肉質結實有嚼勁! 熟食方面, 炸物🍤同串燒🍢都係即叫即燒即炸, 熱辣辣幾好味! 甜品方面有啫喱蛋糕布朗尼等等, 食到小妹非常滿足☺️!
總括而言, 餐廳環境幾大坐得幾舒服, 食物種類繁多, 上菜速度幾快, 亦無漏單情況出現, 價錢合理, CP值幾高, 極度推介!😋👍🏻

2020-10-12
  • 蕃茄龍蝦湯底
  • 和牛
  • 海鮮拼盤
  • 串燒
  • 刺身拼盤
2020-10-01 881 瀏覽
同朋友黎左八幡屋打邊爐,book左枱賀佢生日,點了$368的和牛餐,貪佢有買一送一優惠,仲係食180分鐘,唔使怕唔夠時間啦。自助蔬菜區,有各種菇菇,蟲草花,蓮藕片等,refill得好密。壽司區,雖然款唔多,但味道唔差。另外仲可以落單叫串燒,炸物等其他日式野食。凍櫃有各式丸丸腸腸等,另一邊係甜品櫃,雪糕雪條任揀任食。飲品櫃很多選擇,除了汽水,仲有啤酒,無糖茶,同咖啡可樂等。呵呵,開波打邊爐囉~點了喜愛的壽喜燒湯底,就是喜歡這種甜甜的湯底配上嫩嫩的肉。和牛餐的肉,肉很嫩很滑,入口甘香,而且切得很薄,一放落湯底就熟了,即刻食得。和牛餐送的海鮮盤,有鮑魚,扇貝等,十分鮮甜。仲有刺身呀,好肥美的三文魚,刺身也是任食㗎。一開波梗係咩都擺哂落個鍋度先,好肚餓嘛,肉好正呀,好好味,encore左好多round。無糖飲品有罐裝茶,如果唔想飲凍野,現場有熱水同茶包。最後梗係食埋甜品,除左雪糕雪條,仲有日式糕點,細細件啱啱好,正。三個鐘的放題好正,傾下偈慢慢食,完全唔使心急呀~
凍櫃有各式丸丸腸腸等,另一邊係甜品櫃,雪糕雪條任揀任食。
飲品櫃很多選擇,除了汽水,仲有啤酒,無糖茶,同咖啡可樂等。
呵呵,開波打邊爐囉~
點了喜愛的壽喜燒湯底,就是喜歡這種甜甜的湯底配上嫩嫩的肉。
和牛餐送的海鮮盤,有鮑魚,扇貝等,十分鮮甜。
仲有刺身呀,好肥美的三文魚,刺身也是任食㗎。
無糖飲品有罐裝茶,如果唔想飲凍野,現場有熱水同茶包。

三個鐘的放題好正,傾下偈慢慢食,完全唔使心急呀~
2020-09-29
2020-09-21 973 瀏覽
M5和牛/海鮮/火鍋/刺身放題🤰🏻任食3小時、適合大胃王的八幡屋涮涮鍋🤤去到餐廳店員會先讓我們點選火鍋湯底,選擇也不少的:昆布清湯、冬瓜薏米湯、泡菜湯、沙嗲湯底等。我們點算了骨膠原豬骨湯。另外店員亦提醒客人拿取食物時必須戴上口罩,務求各位食得安心👍🏻先來的是刺身,比預期中精美而且新鮮美味!比如三文魚都是厚切的、帶子是鮮甜的🤤海鮮有帶子、青口、蝦、蜆和螺,最驚喜的是有鮑魚,選料新鮮,所以投進火鍋後不用蘸醬油也好吃🤗薄切的M5和牛,牛味濃郁。比起後來我用QR code點餐時揀選的牛肩胛,M5和牛較為細滑。除了肉類、海鮮、刺身外,QR code點餐還可以選擇揚物和燒物。粟米芯、番薯、茄子、金菇天婦羅的脆漿都很薄且鬆脆。炸饅頭配煉奶同樣炸得香脆😋至於燒物,推薦大家試試燒日本番薯仔、汁燒金菇牛肉卷和麻吉燒。焦糖燒菠蘿對本人而言則太甜了,如果是純燒菠蘿就好了🙈另外,當然不得不提自選食物區。麵類如生麵、烏冬、公仔麵,蔬菜如生菜、粟米、蟲草花,丸類如麻辣小籠包、墨魚丸、魚蛋,甜品如馬卡龍、布朗尼、月餅,還有手握壽司、雪糕和飲品等一應俱全😍相信大家都好想知道價錢了,建議大家留意八幡屋涮涮鍋的Facebo

相信大家都好想知道價錢了,建議大家留意八幡屋涮涮鍋的Facebook,早一日訂座逢星期一至四$368二人同行一人免費(另收加一)就可以享受到這個澳洲M5和牛海鮮火鍋刺身放題🤣
2020-09-15
2020-09-13 1019 瀏覽
年輕時總是喜歡品嘗自助餐及放題,選擇多種類廣,滿足不同口味的朋友。年紀大了,反而較少光顧放題式類別,平日單點菜品,吃幾口已撐飽。幫朋友慶祝生日,皆因朋友是吃肉獸,找了一家任吃任點肉類的放題,盡興而歸。店內有幾款放題供客人選擇,點選豪華版「刺身。海鮮火鍋之盛宴」,任點刺身、海鮮、肉類及丸類,必能飽腹。海鮮拼盤拼盤包括鮑魚、元貝、大蝦等,還可任添蟶子、象拔蚌、生蠔、手打墨魚等,食材雖然比不上海鮮店或酒家單點的質素,但平價任食來說算是不錯。刺身拼盤任食當然不能缺少刺身,相信這年代的朋友大部分也嗜日菜,對魚生的熱愛也滿強烈。魚生達到普通星級自助餐質素,厚切而肉質富彈性。丸類凍櫃單單凍櫃丸類達廿多款,最普遍港人愛吃的龍蝦丸、海膽包、蟹籽包也甚齊全,凍櫃乾淨利索,食材存放良好。甜品區區內除了奶凍、布甸及啫喱等,還有一些壽司軍艦,九月還有季節食品月餅等。飲料櫃茶類、汽水及啤酒等應有盡有,還有梅酒及清酒可點選,滿足不同口味的朋友。總括來說,人頭兩三百可以坐足一晚上,跟朋友暢談暢食暢飲,是個不錯選擇,不過緊記要掂量肚子,別浪費地球資源呢。

年輕時總是喜歡品嘗自助餐放題,選擇多種類廣,滿足不同口味的朋友。年紀大了,反而較少光顧放題式類別,平日單點菜品,吃幾口已撐飽。

海鮮拼盤

刺身拼盤

丸類凍櫃

飲料櫃

• 海鮮拼盤
  • 天婦羅
2020-09-10 1234 瀏覽
呢間既午市放題火鍋好抵食唔打邊爐的只係$68一位打邊爐都係98咋真係疫市既救星經濟得黎又滿足到想打邊爐既人我今日就食埋海鮮+刺身就$178一位坐位全部都係卡位,坐得好舒服為保新鮮衛生,海鮮&豬牛雞都係透過QR code落單而自取區有蔬菜、丸類、壽司及甜品仲有即叫即整既熟食椒鹽炸蝦+一粒蕃薯仔食得太飽了,所以只係點左呢啲熟食咋!隻蝦係新鮮炸起的,椒鹽味超香好惹味蕃茄海鮮龍蝦湯底紅卜卜既蕃茄湯,好吸睛仲有半隻龍蝦湯底蕃茄味好香濃,味道好出隻龍蝦煮過頭,肉質有啲韌因為我哋掛住食其他火鍋料,煲到咁上下先記得隻龍蝦海鮮拼盤雖然睇落去份量唔太豐富,但食落係好新鮮特別係帶子、螺&沙白刺身拼盤有三文魚、希靈魚、牡丹蝦、帶子 &泰式生蝦極上M5和牛色澤好鮮紅,無咩脂肪,肉質有啲咬口得黎一啲都唔韌而且牛味夠濃我個人比較鍾意食無咁多脂肪既牛黑豚肉片切得好薄身,要一次過食兩片先有啲實在感如果可以切厚少少會好啲蜂蜜柚子冰條極力推介味道好清新,柚子味亦好突出仲有而家應節既奶黃月餅不過紅豆糯米糍就麻麻地,完全無糯米既煙韌度,反而係好粉既感覺!
呢間既午市放題火鍋好抵食

唔打邊爐的只係$68一位
打邊爐都係98咋
真係疫市既救星

經濟得黎又滿足到想打邊爐既人

我今日就食埋海鮮+刺身
就$178一位

坐位全部都係卡位,坐得好舒服

為保新鮮衛生,海鮮&豬牛雞都係透過QR code落單

而自取區有蔬菜、丸類、壽司甜品
仲有即叫即整既熟食

椒鹽炸蝦+一粒蕃薯仔

食得太飽了,所以只係點左呢啲熟食咋!
隻蝦係新鮮炸起的,椒鹽味超香
好惹味

蕃茄海鮮龍蝦湯底
紅卜卜既蕃茄湯,好吸睛

仲有半隻龍蝦

湯底蕃茄味好香濃,味道好出

隻龍蝦煮過頭,肉質有啲韌

因為我哋掛住食其他火鍋料,煲到咁上下先記得隻龍蝦

海鮮拼盤
雖然睇落去份量唔太豐富,但食落係好新鮮

特別係帶子、螺&沙白

刺身拼盤
有三文魚、希靈魚、牡丹蝦、帶子 &泰式生蝦

極上M5和牛

色澤好鮮紅,無咩脂肪,肉質有啲咬口得黎一啲都唔韌
而且牛味夠濃

我個人比較鍾意食無咁多脂肪既牛

黑豚肉片
切得好薄身,要一次過食兩片先有啲實在感
如果可以切厚少少會好啲
蜂蜜柚子冰條極力推介

味道好清新,柚子味亦好突出

仲有而家應節既奶黃月餅
2020-09-09
5天前 0 瀏覽
某日同朋友去旺角行街,之後佢話想食打邊爐,我地就去左瓊華度揾野食,去左呢間八幡屋食涮涮鍋,餐廳都幾闊落,環境舒適,我地揀左食刺身,海鮮火鍋盛宴,湯底加左$20揀左蕃茄龍蝦湯底之後坐低左就可以用qr code落單,食物款式選擇多,熟食,刺身,壽司都有,我地呢個餐除左有海鮮之外仲有一碟M5和牛,和牛薄片肉質好淋,海鮮包括有海蝦,生蠔,帆立貝等等刺身新鮮,熟食有多款打邊爐既丸,仲有炸物系列,即叫即炸,燒物等等牛肉必食推介牛肩胛,好有肉味既一款牛肉。

之後坐低左就可以用qr code落單,食物款式選擇多,熟食,刺身壽司都有,我地呢個餐除左有海鮮之外仲有一碟M5和牛,和牛薄片肉質好淋,海鮮包括有海蝦,生蠔,帆立貝等等

牛肉必食推介牛肩胛,好有肉味既一款牛肉。
天氣轉涼緊係要打邊爐,但港女女友堅持食日本野,所以就去咗八幡屋試吓,一次過滿足曬兩個人嘅要求🤫一開頭食得放題都預咗食物質素一般般,點知竟然勁高質! 首先講嗰湯底先,我就揀咗《骨膠原豬骨湯》湯底。唔單止口感濃郁而且仲勁入味,唔講以為飲緊老火湯😍火鍋配料方面款式多多而且都好食,但無試全部因爲主要想食佢嘅牛肉🐂佢有幾款牛肉,全部肉質都好好👍🏿好嫩口😍女朋友話一定要讚佢嘅M5和牛!真係入口即溶,而且嗰牛味係好好食!必定要試!😋除咗牛好好食之外,佢嘅海鮮都有好多選擇,啱曬唔同人胃口🥳至於日本野,壽司刺身都係中上級數,反而令我驚喜嘅係小食🤍串燒好岀色,完全係料理店嘅水平,香口得嚟唔會乾,肉汁juicy💪🏻最後嘅甜品都無令我地失望,勁多款揀不特止,仲要款款都好好食,就連我依個唔太鐘意食甜品嘅人都食咗勁多🤫最可惜試唔到佢嘅馬卡龍,要下次再嚟食先得🤣順帶一提,喺19:00前離座或者21:00後入座經WhatsApp訂枱仲有買一送一優惠,真係非常掋呀性價比好高 ❤️
迎客刺身

一開頭食得放題都預咗食物質素一般般,點知竟然勁高質!
骨膠原豬骨湯湯底

5M和牛

佢有幾款牛肉,全部肉質都好好👍🏿好嫩口😍

海鮮

除咗牛好好食之外,佢嘅海鮮都有好多選擇,啱曬唔同人胃口🥳
至於日本野,壽司刺身都係中上級數,反而令我驚喜嘅係小食🤍
壽司+甜品

甜品

最可惜試唔到佢嘅馬卡龍,要下次再嚟食先得🤣

2020-10-21
迎客刺身
壽司+甜品
5天前 0 瀏覽
今晚本身同朋友去食泰國菜 但朋友突然想打邊爐 即興就搵左呢間 上到去都有好多人等緊 不過好快入到去 環境好乾淨 我地試左壽喜燒湯底 好味 唔會太甜 而豬肉同牛肉我質素都頗好 我地今次食最平個套餐 咁都算係ok的 最驚喜係飲品區 勁多選擇 好多仲要係其他餐廳無的 整體來說 都算是一個不錯的火鍋
我地試左壽喜燒湯底 好味 唔會太甜
而豬肉同牛肉我質素都頗好
我地今次食最平個套餐 咁都算係ok的 最驚喜係飲品區

牛肉,豬肉
飲品區
6天前
6天前 0 瀏覽
好耐都無食過放題了,所以就約咗朋友去瓊華中心試下呢間放題,下午三點幾左右黎到,係門口揀完湯底就開始 180 分鐘挑戰喇。😂餐廳都幾大,而且座位都叫寬敞,坐低咗一陣個湯底未到就行出去睇吓有啲乜嘢食同乜嘢飲。🥤飲品種類勁多,有可樂、芬達、七喜、忌廉、烏龍茶、馬蹄爽、荔枝水,咖啡可樂,樽裝蜜桃茶、樽裝可樂、其他紙包飲品等等,每款飲一罐都可以飽死。🍣 壽司區有啫喱同壽司,左邊仲有幾款甜品 🧁 而右邊就係打邊爐嘅食品 🥬 有響鈴卷、山菜、娃娃菜、金菇、冬菇、蟲草花、粟米、烏冬、出前一丁等等,另外其他食物如串燒、炸物、刺身、肉類則要用手機落單。🍢 丸類大約有十幾款,同埋仲有碗仔翅 🍢🍦 雪糕都有七至八款 🍦攞完嘢飲返埋位後就嚟咗海鮮拼盤、刺身拼盤同牛肉,見個海鮮拼盤咁精神,咁當然就成盤都車哂落去個湯底度,變成海鮮辛辣泡菜鍋 😋 刺身幾有光澤,牛肉亦唔差,之後每次落單食物都好快送到,完全冇漏單嘅情況出現 ☺️ 可能因為閒日下午食所以會好啲。

🍢 丸類大約有十幾款,同埋仲有碗仔翅 🍢
🍦 雪糕都有七至八款 🍦
2020-10-20 0 瀏覽
違久下的火鍋😪因為疫情,所以都少左出街打邊爐,近排同事左一間日式火鍋放題,話M5和牛買一送一,話好抵食,叫我去試下!係瓊華中心12樓,環境都舒服,地方大,衛生情況都好好,都好乾淨,員工服務態度都好好,介紹食物都好詳細👍🏻佢會先上一個刺身拼盤,三文魚都好肥美,蝦同帶子都好新鮮,之後都可以任食👏🏻我哋叫咗蕃茄龍蝦湯底,個湯都好濃好香,好重蕃茄香味,隻龍蝦入晒味,好正,肉質都好彈牙🙌🏻另外仲有一個海鮮拼盤,鮑魚勁好食,好鮮甜,元貝都好有口感,仲有翡翠螺、青口、蝦、蜆⋯仲有好多海鮮都可以無限任食🙌🏻重點就係M5和牛,肉質鮮嫩,好有口感,和牛任食唔嬲,抵到爛👍🏻仲有好多款串燒、熟食⋯任食😋大量甜品、飲品選擇,仲有我最愛嘅韓國雪條🥰今次M5和牛買一送一真係好抵,選擇多,不錯

仲有好多海鮮都可以無限任食🙌🏻

仲有好多款串燒、熟食⋯任食😋

大量甜品、飲品選擇,仲有我最愛嘅韓國雪條🥰

今次M5和牛買一送一真係好抵,選擇多,不錯

趁疫情好返啲今日又放早可以同朋友早少少食飯!見到八幡屋有買一送一任食M5和牛海鮮、刺身放題.即刻打去訂枱同朋友食返3個鐘好野.睇到餐牌有咁多海鮮所以我地揀咗龍蝦湯底,湯頭有半隻新鮮大龍蝦不但肉質彈牙而且仲好多膏!海鮮拼盤款式好多,當中有海蝦,帆立貝,廣島蠔,魷魚,帶子,象拔蚌及青口 ,全部都好鮮甜!呢個放題除左海鮮仲可以任食入口即溶牛味濃郁的M5和牛、牛肩胛,啱晒我地呢兩個牛魔王!真係食完一碟又一碟!除此之外仲有好多日式燒物,炸物 .壽司沙律甜品都係無限量供應、而且仲有清酒,啤酒汽水任飲!一口海鮮一口清酒.好正呀!真正享受了飲飽食醉的一個晚上!

2020-10-19 0 瀏覽
慶祝朋友生日,約晚飯去旺角瓊華中心12樓八幡屋涮涮鍋。室內環境寬敞,雅座舒適,清潔整齊,店員禮貌招待。選了刺身海鮮火鍋盛宴放題每位$268海鮮拼盤有:飽魚、螺、青口、蜆、元貝、虎蝦,各種食物鮮甜可口,非常新鮮且件頭十足,單是這拼盤已值回此價。刺身拼盤有:三文魚、希靈魚、牡丹蝦、帶子、泰式生蝦,鮮甜爽口,美味無窮。M5和牛,肉質嫩滑多汁,薄切放鍋,入口即溶,一刻即熟,一件接一件,口感滿足。放題自選食物,壽司區、甜品區、飲品區、蔬菜品種很多、雪糕櫃、應有盡有,任君選擇。
慶祝朋友生日,約晚飯去旺角瓊華中心12樓八幡屋涮涮鍋。
室內環境寬敞,雅座舒適,清潔整齊,店員禮貌招待。
選了刺身海鮮火鍋盛宴放題每位$268
海鮮拼盤有:飽魚、螺、青口、蜆、元貝、虎蝦,
各種食物鮮甜可口,非常新鮮且件頭十足,
單是這拼盤已值回此價。

刺身拼盤有:三文魚、希靈魚、牡丹蝦、帶子、泰式生蝦,
鮮甜爽口,美味無窮。
M5和牛,肉質嫩滑多汁,
薄切放鍋,入口即溶,
一刻即熟,一件接一件,口感滿足。
放題自選食物,壽司區、甜品區、飲品區、
蔬菜品種很多、雪糕櫃、應有盡有,任君選擇。
2020-10-12