餐廳: 湯加 (濕地商場)
資訊:

2022-11-26 377 瀏覽
星期六食早餐再做下運動,和朋友來到濕地公園的湯加,好快趣咁樣點咗個魚柳早餐和牛角包早餐,服務員服務態度很好,好快趣幫我們落咗單,早餐亦都飛快咁樣來到我們檯面,只可惜魚柳早餐的魚柳真的太薄太細了,比起別店的真的差得很遠,有點失望;牛角包早餐的牛角包都不是脆脆的比較淋,唯一驚喜就是熱奶茶,沖得香滑而完全冇苦澀味,都忘記影相,因為實在太享受呢一杯難得嘅茶餐廳熱奶茶,高水準百年難得一試,事實本港好多茶餐廳熱奶茶都沖得不好,所以殘留著茶的苦澀味,而這裏的茶膽,實在是香滑,而沖得技巧掌握得很好,所以完全冇苦澀味,只有茶香,實在值得一讚,雖然早餐的質素普通,但係難喝到一杯如此高質素的熱奶茶,也是時一樂也!令精神為之一振!
牛角包早餐
魚柳早餐