2017-02-23 114 瀏覽
今日約咗好朋友喺銅鑼灣食飯,呢排龍蝦包咁hit , 就上網搵咗呢間黎試吓喇!雖然我成日黎銅鑼灣,不過真係好少行入登龍街,地點都算易搵,喺鵝頸橋對面,行兩步就到啦!原來呢度附近開咗好多食肆,真係有排試呀!一入到間餐廳已經有好濃烈既龍蝦味,令我食慾大增,哈哈,我哋先叫咗個龍蝦包牛扒組合,龍蝦湯,龍蝦意粉,之後再追加左個黑松露蘑菇意粉龍蝦包係用牛油軟包夾住大大件嘅龍蝦肉,個包好軟熟,龍蝦肉好香好甜!(因為三個人分一個包,好想再追加,但朋友想是多啲其他嘢,所以俾人阻止左)個牛扒組合可以揀肉眼扒同西冷扒,我哋揀咗肉眼扒,雖然呢間係專食龍蝦,但揀乜嘢係牛扒都好有質素龍蝦意粉同嗰sauce既比例煮得啱啱好!極力推介嘅黑松露蘑菇意粉,無論係蘑菇同埋個黑松露都好香!超水準!下次一定會試吓佢個全隻龍蝦
今日約咗好朋友喺銅鑼灣食飯
,呢排龍蝦包咁hit , 就上網搵咗呢間黎試吓喇!

龍蝦意粉同嗰sauce既比例煮得啱啱好!

下次一定會試吓佢個全隻龍蝦

必食龍蝦包