餐廳以白色同綠色為主調,配上木餐椅,好寬敞,感覺舒服🌿粗薯條新鮮炸起,又熱又脆,食唔停個醬就係黑松露+蛋黃醬,黑松露味道唔太出,雖然罪惡感好重,但熱辣辣既薯條真係難以抗拒🍟♨️我揀左個lunch menu入面既菠菜蝦肉龍蝦汁有機糙米飯有糙米飯依個低醣選擇,對追求健康人士係福音,食落就好似口感硬少少既risotto,而龍蝦汁都夠,成個飯濕潤令到糙米飯易入口,隻蝦就普通啦~lunch menu有得配餐飲,我揀左凍香茅檸檬特飲(少甜),可能揀左少甜既關係,我覺得特別酸,好提神🫡屋企人揀左a la carte menu既吉列日本和牛漢堡配日式咖哩汁,薯仔做底所以係飽肚~個和牛好好食,肉質好軟同有肉汁,雖然塊和牛係炸,有脆度但唔會好油膩,外脆內軟,好食!😆
餐廳以白色同綠色為主調,配上木餐椅,好寬敞,感覺舒服🌿
粗薯條新鮮炸起,又熱又脆,食唔停
薯條配松露醬
我揀左個lunch menu入面既菠菜蝦肉龍蝦汁有機糙米飯