2020-07-27 1186 瀏覽
已經係度食過幾次喇 呢度既食物質素非常飄忽 好食既時候真係驚為天人咁美味 可以話係湯底又香又惹味 米線爽口又彈牙 令人未食完就諗起幾時再黎食過 但唔好食既時候真係會湯底又怪又過酸又唔熱 麵煮到稔晒 d餸超勁雪味 所以每次去食都好次賭博咁刺激 而餸方面選擇都幾多 響鈴 午餐肉 雞翼 雲吞 肥牛 同埋腩肉都係我經常嗌 比較推介既餸 而佢地既小窩麻辣紅薯粉都唔錯 比米線只係貴$2 算係幾抵食價錢方面米線算係幾底食 同出面其他米線舖比較算係平 但小食就比其他米線舖貴少少 不過就大份d 而服務方面就非常穩定 係穩定地差 好彩對我冇乜野 但次次都見到佢對其他客仔好晦氣 希望佢地改善下啦

響鈴墨丸小窩米線
響鈴墨丸小窩米線