2019-05-31 2488 瀏覽
男朋友生日,預先約埋佢既一班好朋友bk定枱黎呢度食飯先要讚一讚呢度既員工因為人數十幾位又有bb車,前後打黎改左幾次,同預留食物,聽電話個姨姨仲好好態度👍🏻👍🏻當日一行14人,叫左好多海鮮,有龍蝦,鮮蝦,蜆等等,一早預留左一個杏汁湯,一隻乳豬同企鵝雞,仲叫左好多餸由於當日太肚餓,都冇乜特別影相但值得推薦既係呢度既乳豬,真係外脆內軟,又唔油,成隻上抬俾壽星仔切完舞完一輪先拎入廚房,再幫我地切好上碟,食落仲脆卜卜!!!另外,個湯冇落任何味精,好足料,14人叫左個大既,差唔多每人都飲到碗半,真係好抵又大煲海鮮亦非常新鮮,芝士龍蝦叫左3隻,d芝士食得出冇溝上湯or水,唔似出面d呃人酒樓,入口好香芝士味👍🏻👍🏻👍🏻樣樣餸菜都唔差,唯一比較失望既係企鵝雞,用左檸檬去餣隻雞,但檸檬味太重,蓋過哂陣雞味😫但總括黎講成餐飯都好滿意!叫左勁多野食,d餸都食唔哂,每人先300蚊😎😎😎絕對會encore!
男朋友生日,預先約埋佢既一班好朋友bk定枱黎呢度食飯
先要讚一讚呢度既員工

由於當日太肚餓,都冇乜特別影相

但總括黎講成餐飯都好滿意!
乳豬
2019-05-04