之前男朋友食過呢間餐廳一次 估個薯條我應該鍾意食 所以今日就帶我嚟試吓啦☺️☺️💋 最鍾意男朋友咁樣記住我嘅喜好😚我哋就叫番呢個黃金炸薯條🙋‍♀️ 其實係用蛋黃醬包住啲薯條攞去炸 定炸完啲薯條攞蛋黃醬包住呢🤔🤔 總之就每一條薯條都沾滿晒蛋黃醬 味道調得唔會好咸 而大部分薯條係脆口既😛😛好邪惡但又好香🙆‍♂️🙆‍♂️不過食咗一大半已經開始覺得漏lu🙈🙈唔係講笑哦🙈🙈佢個Pizza先係王道!!!我未食過一個咁啱我口味嘅Pizza 係真係超好食阿!!一來佢薄底都做到個厚度嘅口感出嚟 唔會俾人感覺冇乜材料 兩啖食完!因為佢用既芝士係舖得好厚㗎!用足料!佢用左雙重芝士 味道冇咁單調💁‍♀️💁‍♀️粒粒嗰啲似係乳酪cheese 食落口好易溶🤤🤤帶少少酸嘅感覺 成件事冇咁漏😋😋 依個薄餅底都焗得好脆!成個Pizza唔單止賣相靚 味道都💯💯💯 真心推介俾大家!不過餐廳嘅座位唔算好多 但都坐得舒服 靜靜地 都係傾計嘅好地方😛男朋友下次再帶我黎食Pizza唄😚
黃金炸薯條

雙重芝士pizza