2023-07-23 291 瀏覽
望住呢間嘢開舖到而家成日經過都會幫襯,結果今日真係令我好失望喎星期日下晝五點幾去幫襯,其實唔算人好多都係得幾個排緊隊買咗個經典口味嘅,就同我講好快有得攞叫我唔好行開。結果攞咗舊咁嘅嘢俾我,我又開舖食到你哋而家都未試過攞啲依個厚度嘅嘢俾我🙃🙃🙃問過有啲份量嘅店員兩次,佢都堅持係咁嘅,我係啱啱買㗎咋喎,俾啲咁嘅嘢我?佢堅持啱啱出爐嘅一定係咁樣,放耐咗就會縮水。即係你話俾我聽你啱啱俾我嗰舊係放耐咗? 明明見到買其他口味嘅客人全部都唔係呢個樣依個厚度,喺我前面買飛嘅人都未攞到,等喺我前邊嘅人又未攞到,點解會將呢舊整咗一段時間嘅嘢俾我??幫個價錢我同佢哋其他人冇分別個喎,我仲少過佢哋佢哋一嚿,係有個雪糕。