餐廳: 百樂潮州酒家
資訊:

2018-12-03 2955 瀏覽
星期六與朋友到圓方逛逛,發現一間門面裝修幾好嘅潮州酒家,又到午餐時間,決定試一試。 侍應話一小時交枱,都OK都明白繁忙時間要做生意。於是好快就叫左野食 1. 點心,有蝦餃,燒賣,潮州粉果,叉燒包:味道一般,賣相一般 2. 滷水鵝片併豆腐加2隻滷水蛋:味道幾好,唔錯 3. 甜品,杏仁茶,洋枝甘露味道一般,份量較少環境方面: 枱與枱好密,通道只得一個身位。最令人驚嚇,就係侍應將BB椅舉高越過我朋友頭搬過另一面,有三次之多。好難想像會在此間尚算高級的酒家出現,使人感覺極差,完全不尊重人客的感受。價錢方面: 都偏貴,物非所值!共59O元服務一般,未飲完d工夫茶,不停想收!感覺想你快d走。總結: 即使硬件滿分,軟件零分,都是徒然,試一次就夠,無下次。

1. 點心,有蝦餃,燒賣,潮州粉果,叉燒包:
味道一般,賣相一般

2. 滷水鵝片併豆腐加2隻滷水蛋:
味道幾好,唔錯

3. 甜品,杏仁茶,洋枝甘露
味道一般,份量較少

。好難想像會在此間尚算高級的酒家出現,使人感覺極差,
完全不尊重人客的感受。

價錢方面: 都偏貴,物非所值!
共59O元

服務一般,未飲完d工夫茶,不停想收!感覺想你快d走。