2010-03-24 37 瀏覽
終於book到位同家人嚟試吓午餐 : -今日一行四人都係點SET LUNCH1/. 牛柳 (5成熟) ($118) - 熟度OK,有肉汁軟腍,味道唔錯,配菜有一片燒脆肉瓜+紅椒+薯仔厚片都好味2/. 牛柳 (7成熟) ($118) - 切開一點紅都無,應該係OVER COOK,家姐有D失望3/. 龍脷柳配長通粉 - 我覺得長通粉同個汁都做得幾好,因為白汁通常都會好漏,呢個就無呢種感覺,整體都好味。4/. 烤雞胸配凱撒沙律 - 一睇賣相,無勿驚喜,返而有D失望,因為個雞胸無咩味,個沙律點解唔碎上呢? 令人食起嚟好唔方便,D汁太少哪! 整體比較單調。5/. 餐飲 - 見好多枱都有點凍朱古力,所以我都試下,如果真係超濃朱古力味同埋因係佢有CREAM所以令佢幾滑同有質感,好飲 !不過值得一讚嘅就係嗰經理有問下我哋個扒可唔可以? 我哋都好直接咁答佢7成嗰個乾咗D,佢問咗我哋原來係叫7成熟,咁佢就好老實咁答我哋個扒應該係10成熟,可能有D失手,經理重唔只一次話不如換個新嘅比我哋,但我哋都答唔須要佢換哪! 最後埋單經理係佢哋失準所以堅持唔收嗰個餐錢。服務認真。另外點麵包條個沙律汁都幾好味架!
終於book到位同家人嚟試吓午餐 : -
今日一行四人都係點SET LUNCH
另外點麵包條個沙律汁都幾好味架!

龍脷柳配長通粉
烤雞胸配凱撒沙律