2017-08-24 510 瀏覽
放工之後想搵地方飲下酒輕鬆下 同朋友都住九龍 所以就黎到尖沙咀嘅呢間bar一入到去 發現酒吧嘅環境好好 仲安排我地坐環型座位 感覺好有私隱 唔會被打擾☺️檯上有個蠟燭 令到氣氛更好跟著叫左杯Long Island 感覺唔係太烈 適合想稍稍relax嘅朋友😊飲酒當然要配小食 於是叫左個小食拼盤 上面有雞串 雞翼 薯角 腸仔同沙律 全部都好適合餸酒 而且食物都炸得好香同熱刺刺 唔會唔新鮮👍🏻再叫左個安格斯牛漢堡 牛肉好大塊好juicy😋食飽後又再叫野飲 我同朋友分別叫左Terminator同MojitoTerminator其實溝左幾隻酒 有vodka whisky brandy 所以會有少少烈 不過唔會話好難入口 味道唔錯 其實我本身酒量ok 不過飲完呢杯會有少少wing(但都好清醒)唔飲得嘅朋友就可能唔好揀呢杯朋友叫嘅mojito飲落好fresh 酒精唔太重 適合唔太飲得嘅朋友😊其實係一間情調好好 而且唔會太嘈雜嘅bar 適合想寧靜地放鬆嘅人😚

檯上有個蠟燭 令到氣氛更好

再叫左個安格斯牛漢堡 牛肉好大塊好juicy😋