2021-04-11 972 瀏覽
#天后 是咁的💁‍♀️大家都喺港島區返工, 無理由咁耐都唔約食午餐吧🤔 有日難得大家都唔駛開會, 一於聚一聚! 👯‍♀️.😊呢間餐廳喺朋友公司附近, 店面小小的但非常寬敞, 坐位不足20, 朋友小聚非常合適! 😁😋午市選擇多, 包括餐湯🥣或黑醋汁沙律🥗, 餐飲☕! 🍔美國安格斯牛肉芝士漢堡配薯條🍟 $138 ~ 有驚喜的😱! 麵包鬆軟香脆, 新鮮熱辣辣! 牛肉非常 Juicy, 肉味香濃, 肉汁滿滿, 一刀切落肉汁不斷流出🤤🤤….配上爽口生菜及厚切新鮮蕃茄, 滿足….點知….原來😱😱😱薯條都超級出色! 🍟外層炸得香脆就不在話下, 內裡軟滑無比, 超濃薯味, 秒清! BTW, 呢個薯仔生前應該好大隻! 🤔🐟香煎比目魚配白忌廉汁 $128 ~ 比目魚都好大一件, 魚皮煎極度香脆, 魚肉嫩滑, 忌廉汁唔會咸及膩, 配菜豆豆及🍅蕃茄亦處理得非常好, 讚! 🍍餐飲 +$8 要杯菠蘿特飲 ~ 清新解膩唔太甜, 啱我! .☕再 +$12 來一杯咖啡! 咖啡由咖啡師精心挑選調配, 混合哥倫比亞及越南咖啡豆調配而成, 味道相對溫和及順喉, 唔酸好滑, 讚! 👍😎題外話: 服務態度好到極點! 👏

😋午市選擇多, 包括餐湯🥣或黑醋汁沙律🥗, 餐飲☕!

🍍餐飲 +$8 要杯菠蘿特飲 ~ 清新解膩唔太甜, 啱我!

😎題外話: 服務態度好到極點! 👏