今日同事生日 我地揀左環境同食物睇落唔錯既Sheep and Pig! 🐑🐖lunch時段都有得book位 加分加分! 🌟講下我地食左咩啦~~C. 鮮茄虎蝦意粉 ($98)一上枱就聞到好濃郁既蝦味🦐兩種配料既味道都好出又好夾!!E. 西班牙辣肉腸乾番茄扁意粉($78)意粉炒得乾身 覺得如果有少少蕃茄sauce會襯扁意粉少少🤏扁意粉沾上辣肉腸既少少辣油 不過整體黎講係唔辣既~~油漬蕃茄乾味道酸酸地又幾好味!F. 日式咖喱吉列豬扒飯 ($65)飯堆成蛋包飯形狀 kawaii呢☺️同事覺得豬扒質素Ok 如果麵包糠同豬扒無咁分離會更好🧐G. 原條鰻魚滑蛋丼 ($108)賣相一流啊🤩 滑蛋的確好嫩滑啊! 👍🏽鰻魚有輕輕炙燒過 同事覺得等得耐少少同相對貴d都值得!I. 牛油果蟹肉卷 ($108)牛油果🥑生熟程度岩岩好蟹肉份量唔算少飯量比一般坊間食到既卷物多 另外仲有卷住蟹柳同青瓜🥒整體配料既配搭好清新🌿另外 我地追加左💁🏽‍♀️是日餐湯(+$18)👉🏼黑松露忌廉蘑菇湯 係自家製既湯 而唔係罐頭湯 好大陣黑松露味傳入我們的鼻~~~飲得出既真材實料!新奧爾良炸雞翼(3隻) (+$18) 重香料味 辣度似熱

lunch時段都有得book位 加分加分! 🌟

講下我地食左咩啦~~
C. 鮮茄虎蝦意粉 ($98)
一上枱就聞到好濃郁既蝦味🦐
兩種配料既味道都好出又好夾!!

E. 西班牙辣肉腸乾番茄扁意粉($78)
意粉炒得乾身 覺得如果有少少蕃茄sauce會襯扁意粉少少🤏
扁意粉沾上辣肉腸既少少辣油 不過整體黎講係唔辣既~~
油漬蕃茄乾味道酸酸地又幾好味!

F. 日式咖喱吉列豬扒飯 ($65)
飯堆成蛋包飯形狀 kawaii呢☺️
同事覺得豬扒質素Ok
如果麵包糠同豬扒無咁分離會更好🧐

G. 原條鰻魚滑蛋丼 ($108)
賣相一流啊🤩
滑蛋的確好嫩滑啊! 👍🏽
鰻魚有輕輕炙燒過 同事覺得等得耐少少同相對貴d都值得!

I. 牛油果蟹肉卷 ($108)
牛油果🥑生熟程度岩岩好
蟹肉份量唔算少
飯量比一般坊間食到既卷物多
另外仲有卷住蟹柳同青瓜🥒
整體配料既配搭好清新🌿

另外 我地追加左💁🏽‍♀️
是日餐湯(+$18)👉🏼黑松露忌廉蘑菇湯
係自家製既湯 而唔係罐頭湯
好大陣黑松露味傳入我們的鼻~~~
飲得出既真材實料!

新奧爾良炸雞翼(3隻) (+$18)
重香料味 辣度似熱浪薯片! 😛

飲品就試左👇🏽
(左)🍇巨峰乳酸梳打 (+$8)
(右) 🍑白桃乳酸梳打 (+$8)

另外仲有同事嗌茘枝味(我無影相😛)
大家對乳酸梳打好壞參半
有d覺得3種味道都配搭得好
有d覺得無乳酸味
有d覺得乳酸味蓋過左陣果味
所以我地估計係逐杯逐杯沖既!

整體黎講💁🏽‍♀️
食物擺盤好有心思💕
食物質素唔錯
但係因為廚師係煮完一款餐再煮另一款餐 所以如果同行飯腳個個都點唔同既餐 會等得耐d~~

點都好 會繼續支持小店啊💛
💛#支持良心餐廳💰美國牛板腱丼飯$128💰明太子蟹肉忌廉意粉$110(另收+1)牛板腱丼飯樣子好吸引~牛板腱呈粉粉地嘅色 牛味係有嘅 不過食落都幾韌下...好多舊原本係好事 但係咬到我好攰...仲要咬完係有筋 如果係咁我寧願煮耐啲煮林啲😂 用左珍珠米 如果可以做到粒粒分明啲 有咬口啲就好啦 因為應該用得多左水煲 食落有啲偏淋同濕 本身有温泉蛋係好事 不過成兜飯主要靠好少嘅汁醬同温泉蛋黎撈 食落好乏味😳 真心覺得應該比多少少醬汁 因為食落都幾dry下個意粉就幾高質 creamy得黎質地係接近al dente! 推介意粉多過個飯~
💛#支持良心餐廳

💰美國牛板腱丼飯$128
💰明太子蟹肉忌廉意粉$110
(另收+1)

2020-07-11 268 瀏覽
話說有晚同朋友即興出港島,行到附近搵嘢食,度度都Full既情況下,就等呢間觀感唔錯既西餐廳。餐廳可容納客人唔多,外面有長凳俾人坐住等,但係附近經常有人吸煙,令呢個等候區大打折扣。安排入座後,就見到呢幅QQ畫,同英文鋪名一樣有羊有豬。醬燒慢煮三文魚丼非打手,感覺上係用珍珠米煮,件三文魚既醬口感濃郁,推薦!黑安格斯牛板腱配薯條賣相幾好,但食落件牛好韌同唔夠熟咁,或者煮熟少少會更好。薯條配芥末真係唔OK,茄汁先冇違和感。

餐廳可容納客人唔多,外面有長凳俾人坐住等,
但係附近經常有人吸煙,令呢個等候區大打折扣。

安排入座後,就見到呢幅QQ畫,同英文鋪名一樣有羊有豬。
醬燒慢煮三文魚丼

醬燒慢煮三文魚丼
非打手,感覺上係用珍珠米煮,
件三文魚既醬口感濃郁,推薦!
黑安格斯牛板腱配薯條

黑安格斯牛板腱配薯條
賣相幾好,但食落件牛好韌同唔夠熟咁,或者煮熟少少會更好。
薯條配芥末真係唔OK,茄汁先冇違和感。
2020-06-28
2020-07-06 341 瀏覽
好友相聚,上網搵左間係西日 fushion 菜嘅小店,大約6點半左右叫個friend 去搵位先😎😉,我哋4個人,坐近窗邊的位置。望住個餐牌真係樣樣都想食😆,最後叫左個鰻魚滑蛋飯,明太子雞翼,蕃茄蘆筍扁意粉,叁嘗卷,再有店員推介嘅 慢煮醬油三文魚柳配美珍麵豉醬。食物分量啱啱好,叁嘗卷不錯咼👍🏿,明太子雞翼好豐富好Juice,扁意粉好有咬口,最後個慢煮三文魚柳超級嫩滑,有啲唔夠喉不過已經好滿足,下次再食過😋🥰明太子雞翼鰻魚滑蛋飯蕃茄蘆筍扁意粉叁嘗卷慢煮醬油三文魚柳配美珍麵豉醬

鰻魚滑蛋飯
蕃茄蘆筍扁意粉

慢煮醬油三文魚柳配美珍麵豉醬
2020-06-22
2020-07-02 329 瀏覽
第三次幫襯,係喺一個特別日子,7月1日。好在都仲有良心店良心食物,苦中一點甜!12點05分到達,已經有長長人龍,舖頭唔大,11點半開舖,要等頭輪食完~雖然好熱,但排40分鐘都算係咁,哈哈!人齊入座,好均真!舖頭細得黎又唔會坐得唔舒服,最緊要係,店員姐姐超有禮貌同埋笑容,食得安心又開心!之前兩次黎都係食晚餐,第一次食晏晝,估唔到假期都有Lunch Set,陳生叫左「鮮茄虎蝦意粉($98)」,我就揀左最多推薦嘅「明太子蟹肉忌廉意粉($110)」,午餐包熱檸茶或者熱檸水,午餐想飲咖啡,加錢叫左杯「Latte Macchiato($8)」,仲追加左「是日餐湯:蘑菇湯($18)」,準備大滿足!湯,好飲!好濃嘅蘑菇味,不過食開重口味嘅我地,略嫌味道淡左少少,加返啲黑胡椒就啱啱好!兩個意粉,果然都係最多推薦嘅蟹肉意粉略勝一籌!蟹味真係好夠,亦都好多蟹肉,唔係平時有啲得一兩粒咁,忌廉汁多而不膩,再配埋明太子,鹹香剛好!另外意粉其實唔係差,虎蝦燒得幾香,不過係細隻左啲同埋味都係淡淡地,汁比想像中酸,但反而係我鍾意嘅酸度,好開胃!最緊要係,意粉達到AL DENTE,十分欣賞!最後係杯咖啡,奶味十分重,蓋過
第三次幫襯,係喺一個特別日子,7月1日。
好在都仲有良心店良心食物,苦中一點甜!

蘑菇湯

鮮茄虎蝦意粉

最後係杯咖啡,奶味十分重,蓋過左咖啡味,下次都係飲返普通咖啡哈哈,不過個拉花好靚,開心!
Latte  Macchiato
雖然覺得午市價錢相對貴少少,但係食到好嘅餐廳,都想一去再去同再去,一定會有第四嚐架!最緊要係,我個人好著重服務,唔係話要當客人真係大晒,而係拎個心出黎做好食物同服務,幫襯得大家開心!佢地嘅態度真係好好,貼心又有禮,好鍾意!再加上,黃店就要繼續好好支持!!
2020-07-01
蘑菇湯
鮮茄虎蝦意粉
2020-07-01 237 瀏覽
朋友推介呢間小店開頭搵唔到,因為佢門口無中文名😅真係幾好feel,白色為主,感覺光猛有d壁畫,有d相,唔知老闆有咩動人的故事呢唔太餓,就食少少啦叁嘗卷既然用店名嚟命名,一定要試~果然唔錯!外面係綠色的皮,係好薄的米紙?入面有鬆脆的炸蝦、不吝嗇的吞拿魚、襯色的牛油果,好味😋仲配咗兩款沙律醬成個擺盤襯得好靚,尤其隻碟加埋芝麻,好似星空咁明太子雞翼好飽滿,脹卜卜雞翼無雪味,仲好香口👍🏻👍🏻兩個人,食少少就夠喇要轉戰甜品
朋友推介呢間小店
開頭搵唔到,因為佢門口無中文名😅
真係幾好feel,白色為主,感覺光猛
有d壁畫,有d相,唔知老闆有咩動人的故事呢

唔太餓,就食少少啦
叁嘗卷
既然用店名嚟命名,一定要試~
果然唔錯!
外面係綠色的皮,係好薄的米紙?
入面有鬆脆的炸蝦、不吝嗇的吞拿魚、襯色的牛油果,好味😋
仲配咗兩款沙律醬
成個擺盤襯得好靚,尤其隻碟加埋芝麻,好似星空咁
叁嘗卷

明太子雞翼好飽滿,脹卜卜
雞翼無雪味,仲好香口👍🏻👍🏻
明太子雞翼

兩個人,食少少就夠喇
要轉戰甜品
2020-06-22 227 瀏覽
原條鰻魚滑蛋丼睇相都見到成條鰻魚啊!係成條啊!大滿足,鐘意食鰻魚既一定要食,鰻魚汁好夠,送飯一流。滑蛋真係好滑,炒得非常嫩,完全滑入口。明太子蟹肉忌廉意粉滿滿既忌廉汁沾滿曬啲意粉,每啖都係蟹肉同洋蔥粒,非常足料,以為甘多忌廉汁會好膩,但係食完都唔覺。但係意粉份糧意外多,好飽!叁嘗卷個個入黎都必點名物,點可以唔試。綠色既米紙包住新鮮又厚切既吞拿魚粒,牛油果片,仲有炸蝦,配埋個蛋黃醬或者微辣蛋黃醬,意外地好夾,好味道。而且啲飯又唔會好多,因為啲料仲多過飯!
  • 叄嘗卷
2020-06-19 221 瀏覽
呢間餐廳距離地鐵站可能要行一段距離,所以到晚市時段都唔會好爆佢地係日式fusion西式嘅餐廳,而主打係卷物,但我地都試意粉,所以冇叫到我地一共叫左一個小食、一個沙律同埋兩個意粉,點知兩個意粉都係超大兜食到我地個肚就來爆,所以如果係得兩個人的話,建議叫一個意粉好喇雞翼上碟仲係熬辣辣,而且個皮燒到有少少脆,都幾香口入面釀左明太子,但個人覺得個明太子味唔算好出明太子雞翼 (3件)呢個沙律係我個人覺得必叫,因為佢果兩隻蝦燒到超香,但蝦肉岩岩好唔會老!而且個汁好醒胃,又夠大碟,夠晒健康虎蝦沙律配柑橘汁呢個意粉係素嘅,淨係睇圖都見到份量好多而且d配菜都好新鮮,露荀好嫩,成個意粉配埋蒜片好香不過個人覺得有少少油,如果改善到就好~欖油蒜片蕃茄露荀扁意粉呢個意粉都幾好味,蝦同青口都新鮮而且意粉都夠汁,唔會太乾或太濕海鮮大蝦蕃茄意粉下次黎會想試下佢出名果個卷物同埋吞拿魚他他

雞翼上碟仲係熬辣辣,而且個皮燒到有少少脆,都幾香口

入面釀左明太子,但個人覺得個明太子味唔算好出
明太子雞翼 (3件)

而且個汁好醒胃,又夠大碟,夠晒健康

虎蝦沙律配柑橘汁

呢個意粉係素嘅,淨係睇圖都見到份量好多

而且d配菜都好新鮮,露荀好嫩,成個意粉配埋蒜片好香

不過個人覺得有少少油,如果改善到就好~
欖油蒜片蕃茄露荀扁意粉

呢個意粉都幾好味,蝦同青口都新鮮

而且意粉都夠汁,唔會太乾或太濕

下次黎會想試下佢出名果個卷物同埋吞拿魚他他
題外話/補充資料: 店員好主動,而且好有效率! 每碟菜式個份量都幾多,所以叫人頭就比較穩陣~
2020-02-11
2020-06-17 173 瀏覽
今次要介紹嘅餐廳係位於天后嘅叁嘗,主打日式西餐。店鋪面積雖然唔大,但裝潢頗為簡潔清新,而且服務都唔錯。Sheep and Pig is located in Tin Hau, specializes in Japanese and Western-style dishes. Although the area is not large, the simple decoration gives you a fresh atmosphere to enjoy your afternoon.◾️美國牛板腱伴沙律 (USDA Iron Steak with Salad) $128牛板腱屬經常運動嘅部位,所以肌肉較為發達,而且肉味都會相對較濃,火候嘅控制令肉質保持到軟嫩。份量都幾多,值得依個價錢去食。Iron steak is a part of frequent exercise, so the muscles are more trained and will give a stronger taste. The steak is well-cooked, that maintain the

◾️
美國牛板腱伴沙律

Iron steak is a part of frequent exercise, so the muscles are more trained and will give a stronger taste. The steak is well-cooked, that maintain the soft and tender texture of the steak. Overall, the portion is quite large, which deserves the price.
◽️
日式咖哩吉列豬扒飯 (Japanese Curry Rice with Pork Cutlet) $68
日式咖哩吉列豬扒飯

吉列豬扒炸得香脆,肉質就唔算好吸引,而且咖哩嘅味道都比較淡。相比起牛板腱,依道菜式明顯較為遜色。
The outer layer of the pork cutlet is quite crispy, but the texture of the pork is not that appealing. Also, the flavour of curry is mild to serve together with the rice. The iron steak is definitely a better option than the pork cutlet.
◾️
叁嘗

Sheep and Pig
📍天后歌頓道1號DIVA地下1A號舖
📍Shop 1A, G/F, DIVA, 1 Gordon Road, Tin Hau
#fooodninja_hk_tinhau
#photoninjasis
2020-06-09 473 瀏覽
話說早於大約一年前知道天后開左呢間小店既時候已經好想去試種種原因下,今日總於有機會了記得當日見到佢地裝潢未開幕時已經覺得望落好舒服。幾吸引。入到去,坦白講,地方唔大,但佢擺位唔錯,唔會感覺太逼。入到去,唔會話一堆文宣,淡淡的但清楚佢地既支持呢盞霓虹燈真係幾靚店員都係年輕人,親切又有禮事不宜遲,睇下Menu先聽講封面就係三位老闆既剪影,看得出的好感情。睇封面有種感動😿睇返內頁,圖文並茂。排版精美,好易睇兩個女仔食唔到幾多,叫左三樣野店內招牌,叄嘗卷老老實實,炸蝦🍤同吞拿魚其實非我所好,但佢既配搭意外地有驚喜。配埋牛油果,集脆卜卜、軟滑同淡淡鮮味於一身打破左我既揀飲擇食明太子蟹肉意粉,好creamy薯條🍟上面有酸忌廉同芝士煙肉食到停唔到口不過都係一凍就唔好食。無法,薯條就係咁襯熱食啦!真係唔好睇少,以為三樣野唔多點知勁飽滯眼闊肚窄神奇既係,放一放社交媒體突然有幾個人衝黎話幾時幾時食過「正呀呢間」😂😂好,證明無揀錯地方搵食🤪
話說早於大約一年前知道天后開左呢間小店既時候已經好想去試
種種原因下,今日總於有機會了

記得當日見到佢地裝潢未開幕時已經覺得望落好舒服。幾吸引。
入到去,坦白講,地方唔大,但佢擺位唔錯,唔會感覺太逼。
入到去,唔會話一堆文宣,淡淡的但清楚佢地既支持

呢盞霓虹燈真係幾靚

店員都係年輕人,親切又有禮

事不宜遲,睇下Menu先

睇返內頁,圖文並茂。排版精美,好易睇

兩個女仔食唔到幾多,叫左三樣野

店內招牌,叄嘗卷
配埋牛油果,集脆卜卜、軟滑同淡淡鮮味於一身

打破左我既揀飲擇食

明太子蟹肉意粉,好creamy

薯條🍟
上面有酸忌廉同芝士煙肉
食到停唔到口
不過都係一凍就唔好食。無法,薯條就係咁
襯熱食啦!
真係唔好睇少,以為三樣野唔多
點知勁飽滯

眼闊肚窄

神奇既係,放一放社交媒體
突然有幾個人衝黎話幾時幾時食過
「正呀呢間」😂😂
好,證明無揀錯地方搵食🤪
2020-05-27
  • 叄嘗卷
  • 白桃乳酸梳打
  • 明太子蟹肉忌廉意粉
  • 芝士煙肉碎薯條配酸忌廉
2020-06-06 327 瀏覽
今日又係約左Foodie朋友仔去拔草🌱試新野😛咁當然都係要繼續去懲罰💛小店啦位於天后歌頓道,係維園近天后出口行去都唔會好遠😎今日既行程好緊密,所以一坐低就好快手咁兩個Set Lunch🍴 試一試😋原條鰻魚🐟滑蛋🥚丼(加$18配是日餐湯🥣磨菇🍄湯)鮮茄🍎虎蝦🦐🦐意粉🍝(加$18配日式餃子🥟4隻)唔知大家有無發現,當我地分別叫左兩款主食同埋加配既湯/小食之後,上晒枱之後,突然發覺好似變左一次過食左日式+西式兩款食物咁😛感覺幾得意,但影相📸️又覺得好似好奇怪咁小店食物既味道唔算特別,但係整體上既味道同調味都做得幾好😋磨菇🍄湯唔會因為係加錢叫埋而偷工減料!而虎蝦🦐🦐意粉🍝亦都幾抵食,$100唔洗都有兩隻虎蝦🦐仲要係新鮮唔會”梅梅爛爛”🙈環境雖然唔算太大,但都算整齊企理👍附近既朋友們絕對唔可以錯過👍

位於天后歌頓道,係維園近天后出口行去都唔會好遠😎

原條鰻魚🐟滑蛋🥚丼
(加$18配是日餐湯🥣磨菇🍄湯)

鮮茄🍎虎蝦🦐🦐意粉🍝
(加$18配日式餃子🥟4隻)

小店食物既味道唔算特別,但係整體上既味道同調味都做得幾好😋

2020-06-02 427 瀏覽
女朋友好鍾意食明太子既野食見到呢間黃店有得食二話不說即刻去試下!呢間既明太子蟹肉意粉同傳統果啲有啲唔同…  碟野一到左 我同女朋友對望左兩秒 心諗 係我地嗌錯左定係佢上錯左呢?佢只係將啲蟹籽放起面 根本唔係我地心目中想像既野黎 不過整體都好食既然後再嗌左個叁嘗卷 見佢有個廚師推介既logo~比較清淡少少 同埋啲飯比較散 一夾起就會散開哂 跌哂啲料建議大家要好好利肉碟邊既沙律醬同千島醬 點黎食先會好食啲之後再加左個肉眼扒 我地食到一半先發覺佢有啲海鹽定玫瑰鹽起側邊點黎食 更加帶到牛味 建議一定要點!薯條即叫即炒 熱辣辣繼續支持黃店!
女朋友好鍾意食明太子既野食
見到呢間黃店有得食
二話不說即刻去試下!

佢只係將啲蟹籽放起面 根本唔係我地心目中想像既野黎
不過整體都好食既

然後再嗌左個叁嘗卷 見佢有個廚師推介既logo~
比較清淡少少 同埋啲飯比較散 一夾起就會散開哂 跌哂啲料
建議大家要好好利肉碟邊既沙律醬同千島醬 點黎食先會好食啲

點黎食 更加帶到牛味 建議一定要點!
薯條即叫即炒 熱辣辣

繼續支持黃店!
2020-05-19
呢間小店嘅裝修非常之雅致清新,菜式選擇型好多,喺Fusion 小店。非常之適合同閨蜜一齊傾偈, 一路食嘢一路chill 一晚👭今餐叫既食物好精緻,而且擺放得好有藝術感。睇得出店主好有心機!🥰食客都深深感受到!要試下no1:吞拿魚他他牛油果醬配多士牛油果🥑牛油果同吞拿魚出奇地搭配,再茶落多士上,好媽食。吞拿魚係生的,但係非常之新鮮,唔怕食到肚痛😂要試下no2:櫻花蝦炸豆腐第一次食咁樣嘅配搭,櫻花蝦好甜好香😋豆腐亦唔會炸到好乾,份量亦10分足夠要試下no3:叄嘗卷用綠色米紙包住,有少少似壽司卷,唔錯,配埋隻碟好靚😍

非常之適合同閨蜜一齊傾偈, 一路食嘢一路chill 一晚👭

要試下no1:
吞拿魚他他牛油果醬配多士牛油果🥑

要試下no2:

要試下no3:
叄嘗卷
用綠色米紙包住,有少少似壽司卷,唔錯,配埋隻碟好靚😍

牛油果他他吞拿魚配士多
白桃乳酸梳打
明太子忌廉蟹肉意粉
  • 明太子蟹肉忌廉意粉
2020-05-24 447 瀏覽
高汁黃店💛 又黎到 #tm黃店 既時候🙈入面勁多文宣 裝修亦都幾小清新 店員好nice之餘嘢食又好食😋 值得黎👻👻👻-我哋分別帶咗一個咖喱吉列豬扒飯🍚同埋美國牛板腱丼配溫泉蛋飯🍳🍳吉列豬扒炸得啱啱好 炸粉唔厚 豬扒亦都冇筋同臭豬味🤣 肉質淋身👍🏻-到個牛板腱丼配溫泉蛋飯👀👀牛板腱大大塊 啖啖肉😳 而且有小小牛肉汁配埋珍珠米 goodgood🙈 鍾意食牛既應該幾like (˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)-
高汁黃店💛 又黎到 #tm黃店 既時候🙈
到個牛板腱丼配溫泉蛋飯👀👀
今次同朋友行維園,行到去天后,見就快到晚餐時間,就用openrice搵食。搵到呢間幾高分又好味既小店。天后站行過去10分鐘左右(天后同炮台山站之間)。餐廳只有十幾個位,如果想食就最好訂位喇。明太子蟹肉忌廉意粉 📌$118本來唔敢抱太大期望,因為唔係好多餐廳既明太子意粉整得好食,但見餐牌有推薦既icon就試下。今次既明太子意粉醬整得好creamy,而且好多醬(唔洗慳住食),意粉又夠咬口(唔會太腍),反而蟹肉唔係太多(但可以接受)。意粉上面仲有啲蟹籽同洋葱碎,平衡返creamy既口感。如果鐘意食忌廉明太子意粉既朋友一定要試呀!叄嘗卷 📌$128卷物入面有辣吞拿魚(我自己覺得唔辣)、牛油果同炸蝦,口感好豐富,而且炸蝦仲係脆既。連平日唔食生冷野既朋友都食到,正呀。我食到最尾仲點埋個意粉既明太子醬食全程店員都好有禮貌,又會睇下你有咩需要。因為之後有人訂咗枱,所以今次好快食完就走喇,下次一定會再去食。

明太子蟹肉忌廉意粉 📌$118

叄嘗卷 📌$128