壹火鍋

The One Hot Pot Restaurant
前身為太和味
2024-04-23 71 瀏覽
話說兆萬餐廳成日俾人話中伏,坐lift時有人問我邊間好食,我都話唔知,不過呢間壹火鍋之前食過確實吾錯。🍯|火鍋放題|HKD 209(此為星期日至四6:30-9:00收費)詳情參考OpenRice。自助區具有基本配料選擇、蔬菜籃、粉麵等等。唔夠食可QR code落單,選擇再多啲。醬料區係欣賞的🥰有15種多,特別於有皇帝醬和皇后醬,歡迎比較👍🏻湯底多到選擇困難症發作😳😳雞煲都好幾款選擇,唔食雞煲都有好多款中日鴛鴦湯底或中式湯底。揀了「香茜皮蛋湯底」同「骨膠豚骨湯」。🍯|海鮮船| 額外加HKD 50/每位推介‼️ 推介‼️ 好好食😋個海鮮堅新鮮仲好生猛鮮甜,呢個價錢抵食。種類又多,鮮飽魚、生蠔、扇貝、虎蝦、海蜆、蟶子、珊瑚蚌、龍躉魚片。🍯|牛食家| 額外加HKD 50/每位6種選擇,任叫‼️‼️手切封門柳、安格斯牛小排、SRF和牛肉眼、極上牛板腱、嚴選牛肩胛、一口牛粒。肉味濃郁😳可以因應個人喜愛選擇,不同的油花,本人喜歡牛小排,自問係食肉獸就一定啱哂👍🏻👍🏻❤️❤️如選擇海鮮船及牛食家,可不用選雞煲,因為真的又滿足又夠肚呢。壹火鍋價錢貼地,性價比高,值得一試。

🍯|火鍋放題|HKD 209

🍯|海鮮船| 額外加HKD 50/每位

🍯|牛食家| 額外加HKD 50/每位

火鍋價錢貼地,性價比高,值得一試。