2021-07-26 2192 瀏覽
今日同一班朋友又去食生日飯,但係今次呢間餐廳就唔係我負責搵嘅,係我個朋友預先book嘅,喺OpenRice睇嘅時候,已經好期待去呢間餐廳,見佢嘅環境相好似好靚!所以都迫不及待想去試吓,係晚上差唔多8:30嘅時候 ,我哋終於等齊朋友可以入去啦,入到去就覺得呢間充滿寫意嘅玻璃屋好靚,因為朋友預先book左,所以我哋都坐近玻璃窗,可以好近欣賞到玻璃窗外嘅景色,成個感覺都好relax我哋一坐低就即刻嗌嘢食啦,因為真係好肚餓,我哋就好快嗌左沙律、薯條、小食拼盤和薄餅,仲嗌左意粉同埋一個馬拉盞炒飯,食物都好大份量,啱晒一班人一齊食,我哋仲嗌左嘢飲,呢杯士多啤梨乳酪真係好好飲入邊嘅員工都好有禮貌,仲同我既朋友講生日快樂
入邊嘅員工都好有禮貌,仲同我既朋友講生日快樂
2021-07-24
生日