2021-06-23 6547 瀏覽
這間盈館位於旺角創興廣場七樓係一間粤菜嘅店舖,而去嘅菜色十分之有創意🤔有特色,款式都算好多又有水準👍!.川味麻辣雞煲賣相相當之唔錯,睇見都好想食🤔,食到入口味道十分之惹味帶有小小辣😋,而去嘅雞件味道十足入哂味,咬落雞件到都好腍身,真係好正👍!.盈館醬爆黑毛豬豬肋條呢款豬肋條睇得吓😍,色香味俱全,真係睇得又食得😋,而去嘅黑毛豬肉質都好腍身咬入口都好有口感🤔,味道都好好味😋夠哂穫氣!.冰鎮咕嚕肉好有特色又特別嘅食物😲,十分之有新鮮感,而去嘅賣相好吸引😍,將古式嘅食物混入新式嘅概念真係唔錯,D咕嚕肉食到入口咬入去都好爽口感覺好特別🤔,肉質完全唔覺得腍身味道十足😋,同傳統有D唔同,值得試吓👍👍👍!.金錢蓮耦片賣相睇見都唔錯,色澤帶點金黃,食到入口都好爽口🤔又有口感,夾住好軟綿綿嘅肉味道都唔錯😋,點埋去嘅醬汁令到味道更加好食😋!.大良脆鮮奶久違咗好久食唔到嘅脆鮮奶,係呢到食到,而去嘅金黃色鬆脆外皮,包住滑滑嘅鮮奶,味道恰恰好又唔會好甜😋!.*價錢一般,食物都好有水準,我覺得值得試吓,尤其是冰鎮咕嚕肉👍👍👍*

這間盈館位於旺角創興廣場七樓

川味麻辣雞煲

盈館醬爆黑毛豬豬肋條

冰鎮咕嚕肉

金錢蓮耦片

大良脆鮮奶
2021-06-21
15 分鐘 (堂食)