2024-04-29 201 瀏覽
和家人來吃了六人套餐 餐廳做緊半價優惠所以真係好抵食! $1628 六個人真係好好的價錢。冰鎮鮑魚真的很新鮮很大隻,配合芥末醬油,很鮮甜冰涼。鮑魚處理得很乾淨,沒有任何魚腥味。花膠竹笙魚翅羹- 味道很好,也很足料,所有材料都清楚看到厚厚的一絲絲,很大鍋,我們每人都喝了兩到三碗。他的調味簡單不會很咸。秘制蝦醬骨超好吃!好惹味!排骨炸得很酥脆,再裹上厚厚的蝦醬翻炒,好香好好食,配合白飯一流。六人餐亦都包括咗一條大嘅蒸魚,有隻雞,同埋荷葉飯。呢度嘅食材全部都好新鮮好大份,無論係屋企人定係同朋友食都好值得嚟試吓。每碟食物嘅份量都好大,最後係食唔晒。 經理同埋職員嘅服務質素都好好不停過嚟幫我哋加茶,分菜,換碟。 甜品方面呢,套餐包咗桂花糕,都好好食好清甜同埋夠實淨。經理好好人仲請我地食紅豆沙!

• 秘制蝦醬骨