2021-12-24 183 瀏覽
性價比🎖:💰💰💰💰 (Max 5💰)回頭度🔎:💎💎💎💎 (Max 5 💎)而家係香港仔返工,成日都唔知食咩好,因為真係無好野食,大部分都係連鎖餐廳🥲。好彩有同事介紹左我黎依間食,啲嘢食真係唔錯🤩🤩。平時係冰室,我通常都會盡量叫番啲唔易中伏嘅嘢食🤣🤣,例如通粉、炒飯、all day breakfast 依啲。今次見到58蚊有個risotto食,就忍唔住叫黎試下🤤🤤。估唔到幾好食,如果係旺角、尖沙嘴依啲地方食,應該要百幾蚊先食到咁嘅質素嘅risotto😋。佢有幾款菇,蘑菇、草菇都有。同埋佢個汁好creamy,意大利飯都煮得啱啱好,同埋因為灑上左啲芝士碎,所以有少少芝士香味😛。大家下次黎香港仔真係要黎依間試吓👍🏻。🍽黑松露野菌意大利飯: HK $58
性價比🎖:💰💰💰💰 (Max 5💰)
回頭度🔎:💎💎💎💎 (Max 5 💎)

🍽黑松露野菌意大利飯: HK $58