2020-11-16 417 瀏覽
好多時選擇幫襯某啲舖頭係因為佢係黃店,但有時硬係有啲少失望🤔呢間黃店都幾岀名,個日去到都見成間餐廳都full曬🥇餐廳環境比較逼夾,小編同朋友總共六個人去到覺得自己好阻住曬😂埋單見到個價嚇親,連埋切餅費接近$1000,但重點係只係叫咗四樣嘢,基本上每一樣嘢一個人淨係食到一兩啖,份量好少,好似食咗陣風咁,最後靠自己帶嘅蛋糕填飽個肚💩下次一大班人都係啱去返食大排檔、打邊爐個類😕.🍝明太子軟殼蟹意大利麵其實味道係唔錯嘅,但又冇咩特別,好多餐廳都做到呢種水準🙈略嫌價錢比較貴同埋份量少🧐其實我地仲叫咗個千層麵,個陣太肚餓成班人爭住食,冇影相,但個size係得手掌咁大,送個黎個時,我地呆曬😐.🍝龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza都幾足料,材料都配合得幾好幾夾,同埋個餅底焗到脆脆地☺️呢間餐廳真係爆多選擇,睇到頭暈眼花,真係揀唔到嘅可以上OpenRice 睇下人地介紹😂.🍝脆皮豬手個醬好特別,可以令到食落比較油膩嘅豬手有一種好fresh同小清新嘅感覺😛整體黎講,食物質素唔錯,但性價比就真係低咗啲啲喇.🍽味道: 3/5🏙環境: 2.8/5‍👨🏼‍🍳服務: 3/5💧衛生: 3/5💰價錢: 1/5
🍝明太子軟殼蟹意大利麵
🍝龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza