餐廳: 百芳池上便當 (大河道)
資訊:

2019-03-24 285 瀏覽
同女友荃灣studio影完相已經七點幾,未返去家前陪女朋友填飽個肚,就行過Aeon睇下快食啲量不太大嘅餐廳。噢,有間新嘢好似唔係開左好耐,又見八點都仲有咁多人,台灣便當?!加上珍珠奶茶,無法,女人心頭好!就係咁就入去座。環境衛生,光線充足,座位尚算舒適。叫左...呢個飯味道比較輕,仲有粉絲,味道不過不失,唔會點差。冷頭腐清新,滑滑的,大家可以一試!呢個花枝丸,我同女友都不約而同稱讚,最尾黎,即炸好!一定要試試啊!兩人share係少啲但回家還有粥吃,晚餐吃少點都健康丫。
環境衛生,光線充足,座位尚算舒適。叫左...

百芳滷雞翼便當

呢個飯味道比較輕,仲有粉絲,味道不過不失,唔會點差。

加配豆腐

冷頭腐清新,滑滑的,大家可以一試!

加配花枝丸

兩人share係少啲但回家還有粥吃,晚餐吃少點都健康丫。

2019-03-23
百芳滷雞翼便當