突然有D想食辣野,所以臨收工預早少少whatsapp落單訂定加餸外賣,我地試左三款小食,食得出材料好新鮮,而且價錢都唔貴阿!餐牌方面選擇多多,除左滋味小食,仲有錫紙貝殼粉、川味撈起、日本稻庭烏冬餐嘅粉類,可以食飽飽。叫左一入麻香雞腎$48,個麻辣醬汁真係令人好醒胃,非常惹味開胃爽口。食得出材料新鮮,彈牙,口感又好,中辣程度,食得辣嘅朋友可以試吓。沙薑手撕雞$68望落已經好豐富,份量好多,沙薑汁味道濃郁,沙薑味道係我鍾意嗰種,吃到停不了口,好好味呀!鍚紙貝殼花膠湯$88鮮甜而不膩,幾好飲。花膠有驚喜,口感夠林,蜆肉粒粒飽滿唔腥,口感亦都夠彈牙,值得一讚是蜆肉份量很多,索埋d 麻辣湯底,更加引人入勝底下仲有栗米同埋雞腳,膠原滿滿,幾有心思。店員的服務態度很好,有禮貌又細心,外賣仲要好方便添,有個保溫袋仔,唔怕變壞,這一點留意到客人的需要,下次要再黎幫襯。

鍚紙貝殼花膠湯$88鮮甜而不膩,幾好飲。
底下仲有栗米同埋雞腳,膠原滿滿,幾有心思。

這一點留意到客人的需要,下次要再黎幫襯。