2022-06-30 2112 瀏覽
🔥勁邪惡· 魔鬼牛什雞煲呢日去開新蒲崗,經過陳儀興玫瑰餐廳,見到佢最近推出咗個超特別嘅「魔鬼牛什雞煲」😍 陳儀興玫瑰餐廳喺一間開咗好多年嘅老字號餐廳,主打鑊氣小炒同埋火鍋!🔥魔鬼牛什雞煲 半隻 送一碟生菜🥬 $288辣度選咗bb辣,一上菜已經聞到好香啦😍牛什有預先醃過,所以bb辣都好香辣,好夠味啦🤤半隻雞份量都好多,仲有大量牛什,例如牛腸、牛肚、牛膀同牛肺,全部都好入味,非常惹味,越食越香濃🤤雞件非常嫩滑,啖啖肉,好正呀😋兩個人食完個煲都飽咗八成啦😝之後加啲湯食下啲生菜🥬呢個煲真係好魔鬼🔥太惹味啦🤩如果鐘意芫茜嘅仲可以免費升級多多芫茜湯底,原價要$88㗎,抵👍🏻🌹玫瑰小炒皇 $98呢個喺店員介紹我地食嘅😛韭菜花好嫩綠,配有大量炸過嘅魷魚乾,蝦乾,酸菜粒及花生,炒得非常有鑊氣,好夠味😋配酒一流🍻🍻青島 $28食啲咁惹味嘅嘢係要配返杯啤酒先過癮嘅😛🥤檸檬🍋可樂 $18大大杯,真係好爽!總結💕呢個魔鬼牛什雞煲真係勁邪惡,過口癮一流🤤整體味道好好,冇茶芥冇加一,好抵食👍🏻當日平日夜晚7點幾都差唔多全場爆滿,見到好多人打邊爐🤗
🔥勁邪惡· 魔鬼牛什雞煲

🔥魔鬼牛什雞煲 半隻 送一碟生菜🥬 $288

🌹玫瑰小炒皇 $98

🍻青島 $28
食啲咁惹味嘅嘢係要配返杯啤酒先過癮嘅😛

🥤檸檬🍋可樂 $18
大大杯,真係好爽!

• 魔鬼牛什雞煲
  • 玫瑰小炒皇