2021-04-24 113 瀏覽
工業水泥風cafe💯cafe 座位唔多,平日tea time 去都要等位🤔等左15-20分鐘左右都唔算太耐嘅!今次去食tea 正係試左飲品同埋兩款cheesecake,全部都幾有驚喜🥰/Matcha latte $60/外觀好靚🥰層次分明,有富士山嘅感覺,抹茶味道超濃,第一啖濃到覺得苦得濟,之後再攪混d 味道就balance 好多🍵 /Pinacinno $52/黎杯飲品望落好夏日,不過菠蘿味道唔算好突出,飲落比較酸,個人都係鍾意matcha latte 多d!/Earl grey cheesecake $55/Matcha cheesecake $55/兩款cheesecake 都好好食!非常綿滑,個人鍾意earl grey 多d,味道好濃,一d 都唔甜膩!matcha 口味都唔錯,如果抹茶嘅甘味再突出d就好,我覺得甜左少少👌🏻整體黎講,係一間唔錯嘅cafe,會encore試下其他嘢食🥰

/Matcha latte $60/
Matcha  latte