又完成忙碌嘅一週,想去飲嘢之前填一填肚,黎到佐敦山林道嘅「喺度做乜」先知換咗手,雖然裝修同上手差唔多,不過班底唔同咗首先感覺係服務態度好咗好多!店員態度十分殷勤,仲好細心介紹菜單,實屬難得俾個讚👍🏻 菜式同價錢方面都大眾化,期待值都高😎晚市套餐都有包餐湯,是日係南瓜龍蝦湯🦞 兩者分開來飲就飲得多,原來結合一齊都可以咁溫和👍🏻 好嘅餐湯為成個晚餐加左唔少分😋《 波士頓龍蝦半隻配白松露忌廉汁意大利飯 》🦞$158 4.5 / 5芝士焗龍蝦賣相好吸引,表層芝士焦香誘人,拮落去發現啖啖肉之餘仲有蝦膏😋白松露忌廉汁香噴噴又滑溜,意大利飯挺身有咬口🍚 套餐仲可以選擇配鮮茄汁同手工扁面,口味百搭😋《 炭烤美國1855牛肋排配蜜糖燒汁 》🥩 $188 4.5 / 5牛肋排外表經炭烤,表皮脆口之餘,肉質細嫩筋位零舍香口又唔黐牙!蜜糖燒汁令到牛肉更加惹味~配埋甘甜軟滑嘅紫薯蓉,份量十足大飽口福😁《 提拉米蘇蛋糕 》🍰 $48 4 / 5蛋糕有濃郁嘅咖啡香,口感𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺甜度適中👍🏻———————————————🏠環境舒適度:💛💛💛💛👅舔脷回頭度:💛💛💛💛📸打卡able度:💛💛💛💛🙇🏻‍♀️服務滿意度 :💛

《 提拉米蘇蛋糕 》🍰 $48 4 / 5
蛋糕有濃郁嘅咖啡香,口感𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺甜度適中👍🏻

———————————————
🏠環境舒適度:💛💛💛💛