2021-05-24 159 瀏覽
屯門📍隱世Chill Chill Cafe☕️中學嘅時候成日去置樂嗰頭行商場 而家已經式微咗好多 亦少咗去嗰頭 今次同朋友特登嚟開依頭 就係附近搵咗間Cafe Chill吓傾吓偈 Matcha Latte $60佢哋嘅抹茶牛奶特別用咗宇治小山園嘅綠茶粉 所以綠茶味好出🍵 但係因為用咗Steamed Milk 所以味道上會較淡 主要係focus係佢嘅綠茶味上面 係唔甜嘅~ White Coffee $40一路都覺得咖啡係要熱飲先可以飲得出佢嘅香 但天氣實在太熱啦🥵所以都係叫咗凍嘅 都飲得出咖啡嘅香醇同少少嘅酸味 有回甘嘅taste✨雖然細細間舖頭 但係keep住都有好多客人嚟買咖啡!可以算係人氣小店🤣 食物:👍🏿👍🏿👍🏿環境:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿價錢:💰💰服務:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿性價比:👍🏿👍🏿👍🏿*滿分:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
屯門📍隱世Chill Chill Cafe☕️

Matcha Latte $60