屯門必食甜品店💛💛智勝所日頭係做小食、茶餐,夜晚就做甜品。我依個甜品控當然係甜品行頭!!原味朱古力心太軟 (配雲尼拿/朱古力雪糕) $40 依個價錢係連鎖甜品店,相信只能食到紅豆沙綠豆沙... 心太軟依啲心機野閒閒地都要5、60蚊!! 整得好似智勝所甘高質既就少之有少‼️一拎上枱朱古力味已經湧入鼻,切開埋個流心餡仲更加香,流心餡好幼滑,配埋少少脆口既外皮同雪糕一齊食,真心一流👍雖然知道心太軟係極肥仔既甜品,不過甘好食點忍呀?我都翻食左無數次😹招牌純蛋白梳乎厘 $40食左心太軟依啲甘肥仔既野,當然要揀番款罪惡感低啲既甜品中和下🙈依個純蛋白梳乎厘勁高身,比我想像中大好多😂頂部焗到有些少燶,加上糖霜,入口即溶,好似食緊棉花糖甘☁️平時既梳乎厘擺一陣就會塌,但依個真係hold得勁耐,食到最後都仲保持到空氣感😋絕對係心機野!!

原味朱古力心太軟 (配雲尼拿/朱古力雪糕) $40

招牌純蛋白梳乎厘 $40
招牌純蛋白梳乎厘
原味朱古力心太軟 (配雲尼拿/朱古力雪糕)
題外話/補充資料: 老闆十分支持年輕人💛💛 $40依個價錢只係參考價,自由定價,自由付款同找續💛💛有困難可以俾少啲或者唔俾都可以,當然有能力既可以俾多啲,令有需要既人有免費甜品食❣️老闆依個心意真係令我好感動,係依個時勢做生意唔容易,但老闆仍然堅持佢既理念,大家一定要大大力懲罰呀🥰
2020-06-11
$40 (宵夜)
招牌純蛋白梳乎厘
原味朱古力心太軟 (配雲尼拿/朱古力雪糕)
  • 原味朱古力心太軟