CHEF STAGE de Eddy Chu

2018-08-20 240 瀏覽
約咗好耐冇見嘅閨蜜出嚟聚吓,所以想去坐得舒服食物又有質素嘅餐廳,上網呢到環境開揚,光線也很好,而且個特餐好吸引,有海鮮拼盤同埋白酒,價錢唔貴!於是決定嚟試吓!我哋茶餐、特餐每樣叫了一套Share食😆白酒味道清新,容易入口,而且和海鮮非常配搭,連平時少飲酒既閨蜜都覺得好飲!海鮮拼盤:日本帶子刺身、鮮蝦、生蠔、鮮花螺片、聖子刺身樣樣都好新鮮,尤其日本帶子配埋嘅秘製醬汁!正!牛油多士配炒滑蛋+ 煙三文魚牛油多士配炒滑蛋+火腿粒不得不讚呢度嘅滑蛋真係做得非常之出色!好滑好有蛋香!牛油多士亦都非常鬆脆💓燒黑毛豬湯意粉個黑毛豬半肥瘦,燒到脆皮而且口感香滑多汁😍我同閨蜜都讚口不絕!意粉好有彈性, 湯底都好好味!香草雞扒意粉雞扒香嫩多汁,皮脂較少,大大件好足料,通粉分量比意粉多😜最後點埋杯餐飲,同閨蜜悠閒地慢慢傾下計就度過咗一個好開心嘅下午💕

我哋茶餐、特餐每樣叫了一套Share食😆

海鮮拼盤:
日本帶子刺身、鮮蝦、生蠔、鮮花螺片、聖子刺身
樣樣都好新鮮,尤其日本帶子配埋嘅秘製醬汁!正!

牛油多士配炒滑蛋+ 煙三文魚

牛油多士配炒滑蛋+火腿粒

燒黑毛豬湯意粉

香草雞扒意粉
雞扒香嫩多汁,皮脂較少,大大件好足料,通粉分量比意粉多😜