當日係9月頭的一個星期三,為慶祝家人生日,一家人去咗cafe east食自助餐,即場入會,有買2送1優惠,入會係免費嘅,不過10月仲有冇呢個優惠就唔知啦。我哋被安排坐走廊邊位置,冇法我哋雖然三個星期前預訂但當時已經好full。當日凍海鮮有龍蝦,新鮮,肉係有彈性,麵包蟹同蝦都新鮮嘅。不過就冇長腳蟹。熱食有好多款,包括切牛肉,老豆話好食。仲有鐵板燒海蝦勁新鮮有膏嘅,串燒,牛仔骨,燒魚,蒸魚,日式和西式炸物,印度咖喱,中菜款以海鮮配菜炒為主,有帶子,大蝦,鮑魚,花膠,青口,等等……。款式真係好多,湯正正常常有中式西式。甜品都係有好多款,包括細細件西式蛋糕,生朱古力粒,榴蓮糯米滋,豆腐花,葡撻,豆腐花,中東千層酥。雪糕有Haagen Dazs 和乳酪雪糕,仲有好多雪糕toppings 。 飲品係送任飲汽水啤酒🍻。呢餐大家都食得好滿意。優惠有買二送一係好扺食嘅,期待下次再嚟😚

飲品係送任飲汽水啤酒🍻。呢餐大家都食得好滿意。

優惠有買二送一係好扺食嘅,期待下次再嚟😚

生日