2023-08-16 131 瀏覽
尖沙咀🇭🇰 有氣氛樓上居酒屋🏮今次一行6人 嗌左好多野食🌟一啲我覺得係推薦嘅😍 ..🔸明太子炭火牛油燒飯團 $𝟕𝟐 🌟🔸三文魚三文魚子燒飯團 $𝟕𝟖 🌟🔸醬油燒飯團 $𝟒𝟖 🔸炭火燒拼盤6串 $𝟏𝟖𝟎 🌟🔸燒羊扒 $𝟖𝟖 🌟🔸自家製免治雞肉串 $𝟑𝟔 🌟🔸超濃厚雞湯烏冬 $𝟖𝟖 🔸明太子煎蛋卷 $𝟕𝟖 🌟🔸雞湯卡邦尼拌烏冬 $𝟖𝟖 🌟🔸鹽燒牛舌 $𝟔𝟖 🔸海膽汁燒蠔 $𝟏𝟏𝟖 🌟⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯►明太子炭火牛油燒飯團◄ ►三文魚三文魚子燒飯團◄ 兩個飯團都好正,飯團外脆內軟,有少少飯焦香😍 明太子同三文魚子份量都算多~ ►炭火燒拼盤6串◄ 如果太多選擇唔知揀咩好,推介大家揀呢個串燒拼盤,款式隨機,但一定會有一串免治雞肉串同一串雞翼😋►雞湯卡邦尼拌烏冬◄ super good! 有芝士、煙肉、蛋黃,撈勻食超惹味好creamy,不過食得多有啲膩🤣►海膽汁燒蠔◄ $118一客有4件,我地叫左一客半 一人一隻,海膽汁超濃,配埋燒蠔食好正🤩 但一人一隻就夠,食得多應該會濟😂.平日晚上去都幾full 建議去之前可以book左位先🙈食物種類都幾多 不過好似2-4人去會食得飽啲多啲 因為
尖沙咀🇭🇰 有氣氛樓上居酒屋🏮

►明太子炭火牛油燒飯團◄
►三文魚三文魚子燒飯團◄

►炭火燒拼盤6串◄

►海膽汁燒蠔◄

平日晚上去都幾full 建議去之前可以book左位先🙈食物種類都幾多 不過好似2-4人去會食得飽啲多啲 因為我地6個人去食但又唔想叫太多重複🔁 所以每人都係食少少🤏🏼唔係好夠喉~

📍Akoya
🗺️尖沙咀寶勒巷10號3樓