‼️😡‼️😡‼️😡‼️😡‼️😡‼️😡‼️未食過咁差嘅Omakase,亦都未去過服務咁差嘅Omakase,完全去咗一間非常差的餐廳,個廚師喺度扮日本人,其實根本唔係日本人淨係識得講一兩句日文同埋普通話加鞠躬,點解要咁唔老實,就算唔係日本人都可以整得好好食,只要有誠意,成餐飯完全係越食越嬲,個前菜已經覺得佢玩嘢,所有配搭完全係九唔搭八,好興不停火焰,係用一舊唔新鮮嘅魚生上面加一舊火焰嘅刺身,用火焰嘅刺身冚左唔新鮮嘅味道,完全係睇穿咗佢嘅伎倆,因為唔係一兩舊,之後就覺得勁奇怪,真係當我哋未食過好嘢!一去到不停sale你飲酒,我地兩個根本唔想飲酒,個廚師就黑面。叫平少少個餐又黑面。衛生方面個廚師係我前面我就成晚對住嗰條黃色毛巾,黃色毛巾抹完洗手盆又抹佢個水開關掣,轉頭又去抺條未切嘅魚生肉,一陣間又再抹一抹隻蝦,成晚食到嘅壽司同刺身都係隱約有浸毛巾嘅味道,真係令人超級嘔心。吃Omakase吃到刺身有骨我都真係第一次。中間有一道菜係鮑魚,個鮑魚完全就係經過加熱後的罐頭鮑魚!真係不能再伏,大家千萬不要再上當了,我們臨走的時候還想坐多一會,只是食完生果,佢哋兩公婆我估佢哋係兩公婆,已經開始熄冷氣,同埋開始勁大聲咁樣
‼️😡‼️😡‼️😡‼️😡‼️😡‼️😡‼️

衛生方面個廚師係我前面我就成晚對住嗰條黃色毛巾,黃色毛巾抹完洗手盆又抹佢個水開關掣,轉頭又去抺條未切嘅魚生肉,一陣間又再抹一抹隻蝦,成晚食到嘅壽司刺身都係隱約有浸毛巾嘅味道,真係令人超級嘔心。吃Omakase吃到刺身有骨我都真係第一次。中間有一道菜係鮑魚,個鮑魚完全就係經過加熱後的罐頭鮑魚!
真係不能再伏,大家千萬不要再上當了,我們臨走的時候還想坐多一會,只是食完生果,佢哋兩公婆我估佢哋係兩公婆,已經開始熄冷氣,同埋開始勁大聲咁樣執埋啲嘢,好似趕我哋走咁,因為成晚剩係得我哋一台客,跟住我禮貌地問佢一聲不好意思請問是不是收工了,個阿姐勁大聲地回應我係呀,而家梗係收工啦,但其實那時候只是9:15pm,令我最嬲的是,佢仲要同我加多一句,佢哋兩個連lunch都未食,我當堂真係火滾,一間咁貴嘅日本Omakase我係咪仲要預埋你哋未食lunch先開檔口!
如果食物貴得來係好食嘅,我完全唔介意用$3800去食呢一餐,但係食咗一堆垃圾,仲要不停逼你叫酒,仲要受佢哋氣,我完全覺得呢一餐係連$300都唔值得!
大家真的不要再上當了,我也是第一次寫食評,
因為這次真的太嬲太嬲,不想再有人上當受騙了
這個就是所謂的前菜