1K
2024-05-09 0 瀏覽
位於尖東噴水池旁的 「西塔老太太烤肉」主打東北風味烤肉,供應多款高質烤肉和套餐,相當抵食,最特別係佢嘅特製爐具,能快速將肉類烤熟,保持肉汁鮮嫩,而且特製芝麻醬調味料配上肉類,更是令人上癮的味道👍🏻🌟招牌烤肉二至三人套餐 $ 698 (79折後價錢)性價比超高的套餐,能嘗盡多款這𥚃招牌肉類,例如老太太特色肥牛/瘦牛,前者油花滿滿,後者肉味超濃,橫膈膜和雪花肋條軟腍充滿牛香,豬五花更是肥瘦相間,配合包菜、蒜頭和黃豆醬一齊食,更有風味,仲有兩款蔬菜,芝士粟米和金針菇,整個套餐配搭得很好👍🏻👍🏻另外所有沙律菜和前菜都係任點任食,我哋仲不停refill新鮮蔬菜沙律和薯仔,相當好食😋▪️老太太特色肥牛▪️老太太特色瘦牛▪️燒汁橫膈膜▪️雪花肋條▪️豬五花▪️錫紙金針菇▪️芝士粟米粒▪️特製調料

🌟招牌烤肉二至三人套餐 $ 698 (79折後價錢)

▪️老太太特色肥牛
▪️老太太特色瘦牛