餐廳: 柏景餐廳
資訊:

2014-06-30 17604 瀏覽
已經係第2次黎食, 覺得呢度坐得舒服, 又平又多款式, 最緊要係有我最愛的movenpick雪糕, lunch buffet有呢隻雪糕食真係好正, 食過有間港島酒店lunch buffet都有, 但加埋一要成$400, 絕對唔抵食, 所以最愛黎呢度狂擦。首先梗係食下沙律先, 正, 新鮮, 又多款式, 好味!!!熱盤冇乜影, 大概有點心, 即切牛柳, 燒烤物, 天婦羅, 等等, 多到唔多記得了, 我麻麻地, 所以冇影~至於雪糕呢, 我一共食左5球, 好顛, 不過食得好開心, 有唔同餅底揀, 反而甜品就冇乜食, 但同樣超多款揀~~埋單連一先至$223/人, 淨係食雪糕都已經超值了~~~

首先梗係食下沙律先, 正, 新鮮, 又多款式, 好味!!!
前菜

movenpick 雪糕配scone
movenpick 雪糕配雪糕筒底
埋單連一先至$223/人, 淨係食雪糕都已經超值了~~~
2014-06-21
前菜