2020-10-30 44 瀏覽
荃灣海壩街呢邊有好多唔同嘅餐廳~好耐冇食中式菜,見到呢間餐廳主打中式菜,就嚟試下~餐廳嘅裝修擺設都有中式嘅感覺,背景音樂都以中國風為主😆有好多麻辣嘅菜式選擇,同時間亦都有大閘蟹餐同埋乾鍋嘅選擇👍🏻京蔥牛肉$98一上碟就係好香嘅牛肉😍牛肉好新鮮爽滑👍🏻味道香濃😋炒得好有鑊氣🥰而且好入味~牛肉幾鮮嫩☺️有好多京蔥🤣幾鍾意食啲京蔥😆大大嚿,幾香~仲有好多青椒😂因為刮走啲青椒籽,所以唔會覺得辣🤣幾好食💕炸饅頭$48係呢間餐廳嘅招牌菜👍🏻差唔多每台都會叫一碟炸饅頭~因為佢上碟真係好靚😍上碟係一大架船嘅形狀,船身會噴啲氣體出嚟~感覺好似仙氣咁😂 摸落去係暖暖嘅氣體~又有麻辣風雲呢間餐廳名嘅旗🤣好特別~係一個值得打卡嘅菜式😆船中間會裝着饅頭,炸饅頭外層脆卜卜,內層鬆軟☺️配埋煉奶,甜甜地,外脆內軟💕超級好味😋餐廳嘅服務態度超級好💕會不停幫你斟水🥰樓下接待處嘅姐姐走嘅時候仲會問我哋好唔好食🤣同歡迎我哋下次再嚟幫襯👍🏻

京蔥牛肉$98
京蔥牛肉