2016-11-30 2170 瀏覽
前幾個月黎過兩次,星期日同朋友經過樓下見到宣傳海布入邊d野食好似吾同曬甘,好吸引,所以就上左去食,上到去先知原來食豪同吾食豪有兩個價錢我同朋友對豪都無乜興趣,所以就選擇左吾食豪個價錢,不過都貴過之前好多,行出去打算睇下收貴左之後改變左d乜野,點知…原來只係多左d火腿同埋幾種凍海鮮,其他都係果d野,d員工又掛住傾計,舉左好耐手都無人黎,熟食方面最食得下既就係炒蟹,其他既同之前無乜分別,有d似大排檔甜品方面,員工吾同左,甜品都吾同晒,前幾個月上去食過個oreo凍餅已經無左,真係有d失望,因為個凍餅真係幾好食,今次我就無食甜品,轉食左雪糕。刺身壽司都係得朋友食,因為自己本身吾多鍾意食生野,唯一食得下既都係得燒烤區,款式都算多總括黎講同之前比真係吾抵,眼見都小左好多客人甘,因為上幾個月黎都好爆場,今次黎食左成兩個鐘都係得幾枱客,吾知係咪都係因為d人覺得吾抵,同埋d服務態度都差左d

2016-11-27