早幾日有個人🤴🏻係屋企唱𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞🎶又撩起左我條🌊海鮮癮啦🫣依間真係食唔厭,所以扯左佢黎食🫢~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪海鮮拼盤 Seafood Platter黎得食就一定要叫海鮮袋😎揀左𝟒款海鮮 ($568)除左自己揀既海鮮外,袋入面會包粟米件🌽 • 新薯🥔 • 脆皮腸🐖另外仲送埋包🍞,有𝐅𝐨𝐜𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚𝐬🌿 / 蒜蓉包🧄可揀店員會黎到你面前先𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞🤟🏻搖勻海鮮袋,袋入面每一件野食都沾滿晒醬汁😳▫️海鮮:扇貝(𝟑𝐩𝐜𝐬) • 小墨魚仔(𝟖𝐩𝐜𝐬) • 馬尼拉蜆(𝟖-𝟏𝟎𝐩𝐜𝐬) • 海蝦(𝟖-𝟏𝟎𝐩𝐜𝐬)▫️醬汁:卡薑蒜蓉汁🧄(𝐂𝐚𝐣𝐮𝐧 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞),仲可以揀大 • 中 • 小辣,少少辣更惹味🌶▫️𝐅𝐨𝐜𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚𝐬 : 切開左𝟔件,每𝟏個表面都係烘脆左。本身有香草味🌿,唔點汁就咁食都𝐎𝐤𝐚𝐲.▪ 大波波肉醬意粉($158)上海菜有獅子球,估唔到……💁🏻‍♀️黎到食西餐🍴都有,仲要係一個超級巨型𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨版🤣面頭粒肉丸🐷大過個拳頭👊🏻,肉醬醬汁🧡甜味較重,足夠撈晒成個意粉🍝整體份量都幾多,建議同朋友𝐒
早幾日有個人🤴🏻係屋企唱𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞🎶
又撩起左我條🌊海鮮癮啦🫣
依間真係食唔厭,所以扯左佢黎食🫢
▪海鮮拼盤 Seafood Platter
黎得食就一定要叫海鮮袋😎

揀左𝟒款海鮮 ($568)
另外仲送埋包🍞,有𝐅𝐨𝐜𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚𝐬🌿 / 蒜蓉包🧄可揀

𝐅𝐨𝐜𝐚𝐜𝐜𝐢𝐚𝐬🌿

▪ 大波波肉醬意粉($158)
上海菜有獅子球,估唔到……💁🏻‍♀️
黎到食西餐🍴都有,仲要係一個超級巨型𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨版🤣
面頭粒肉丸🐷大過個拳頭👊🏻,
肉醬醬汁🧡甜味較重,足夠撈晒成個意粉🍝
整體份量都幾多,建議同朋友𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞🤗
大波波肉醬意粉
大波波肉醬意粉

▪Drinks
(讚讚位💕部份野飲同時提供𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 • 𝐌𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥揀,好窩心)
▫️Strawberry Flow ($78)
少女心𝐏𝐢𝐧𝐤𝐏𝐢𝐧𝐤💖,飲落𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡😙
除左士多啤梨🍓之外,椰奶味都好出🧉
▫️Mojito ($58)
食完重味,飲番杯清新既野飲😌
青檸💚 • 𝐌𝐢𝐧𝐭🌿……夠𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡💦

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺有一次性圍裙 • 手套🧤 • 濕紙巾,提供方便我地食海鮮🌊
🔺餐廳🍽已經有聖誕🎄裝飾佈置,幾有氣氛🎅🏻