2024-03-01 196 瀏覽
成日睇韓劇睇得多都好想食炸雞 搵咗呢間韓式炸雞連鎖店😍😍佢有超多口味嘅炸雞 其中仲有我最鍾意食嘅蛋卷🤩🤩👉🏻無骨甜辣烤雞💓💓💓💓💓($195)呢款無骨甜辣烤雞真係啱晒我呢啲懶人唔鍾意食到骨 而且佢烤到表皮超Juicy 甜甜辣辣啲雞又滑又嫩 仲要做到外脆內軟 連啲雞肉都勁入味 真係令人一試難忘 成為我最鍾意嘅炸雞店🤩兩個人share夠晒飽👍🏻 少吃多滋味👉🏻韓式蛋卷💓💓💓💓💓 ($148)呢款蛋卷超足料 蛋捲裏面捲着紅蘿蔔青瓜少少芝士片加埋午餐肉用紫菜捲着 口感層次豐富 而且配上我最愛嘅蕃茄汁同埋甜甜地嘅芥末醬😋完全唔鬧漏 不過價錢略有少貴 間唔中出糧豪食一次都可以接受😝Goobne Chicken (瓊華中心) (旺角)地址旺角彌敦道628號瓊華中心15樓
👉🏻無骨甜辣烤雞💓💓💓💓💓($195)

👉🏻韓式蛋卷💓💓💓💓💓 ($148)

Goobne Chicken (瓊華中心) (旺角)
地址旺角彌敦道628號瓊華中心15樓
甜辣烤雞