2009-04-04 173 瀏覽
有同事生日, 選了這間餐廳, 貪它的枱夠大(正方形可坐18人)及氣氛好!菜式基本上和樓下的食評一樣, 個人認為:桑拿蝦: 上菜時係幾好睇, 但吃不出有什麼特別, 和白灼蝦差不多鮑片生菜 : 正常火焰羊架: 那個火只是gimmick, 和羊架毫無關係, 羊太蘇了, 如果點它的醬才食會好一點雞 : 佢話4種煮法, 除了面頭多點芝麻外, 吃不對和外面的有什麼分別帶子蟹蓋伊麵底 : 汁太濃, 帶子夠大, 蟹蓋吃時很麻煩亞拉斯加蟹粥 : 全晚最大gimmick 所在, 好睇但唔好食, 太咸裹蒸粽 : 佢話得獎菜wor, 但又係好睇唔好食, 也是太咸炸蝦卷 : 不錯, 夠熱, 但由於食到最後大家太飽, 淨了很多燉官燕 : 我只吃到南爪和椰汁, 官燕在那? 完全吃不到( 由於大家太飽, 我是打包了一大窩回家吃的)最欣賞的, 是他們中場會關門全場熄燈拿蛋糕(自備)和壽包出來, 還播埋音樂, 我們玩得很開心, 但旁邊3枱客真是多得你唔少整體來說如果要大夥兒慶祝, 這兒是不錯, 但食物一般, 偏咸, 味精下得太多
菜式基本上和樓下的食評一樣, 個人認為:
鮑片生菜 : 正常
帶子蟹蓋伊麵底 : 汁太濃, 帶子夠大, 蟹蓋吃時很麻煩

桑拿蝦
蟹粥