2016-08-02 383 瀏覽
話說本人好鍾意食車仔麵,最重視車仔麵嘅湯同汁,雖然係味精多過咩.......第一次堂食,俾佢地嘅咖哩汁和辣汁整上隱了,食完一心會再幫襯。第二次(其實係第二日乍),見外賣三餸都係$32, $100就送貨,點知係個落單嗰個耳仔有問題,定廚房有問題,碗麵啲湯係清湯,咩汁都無,即刻覺得成碗嘢好難食。第三次(隔咗一星期),打風關係,唔多想出街食,就決定再俾多次機會呢間嘢,有上次嘅經歷,所以落單時好強調講番上次無落汁嘅情況外,仲不停提醒對方記住落汁,點知😡😡😡😡😡, 今次送嚟,一開蓋,清過清水,未食就即刻打番落舖講呢件事,接電話個男人話係廚房佬漏落汁,我就即刻話不是第一次,而今次我都提醒了幾次記住落汁呀。聽電話嗰個男人仲串串咁問我衣家想點?我話想你拎包汁上嚟,佢就話唔可以。我谷氣到決定要上open rice 寫番段感受俾灣仔工作嘅朋友。呢間嘢係平,但係真係堂食就得,外賣真係博一博😡😡😡😡😡😡

呢間嘢係平,但係真係堂食就得,外賣真係博一博😡😡😡😡😡😡
2016-07-26
10 分鐘 (外賣自取)