第一次試沾麵配和牛呢個組合🤩呢間餐廳最特別既地方係staff會用好型咁樣上菜比你影相🤣好似瞬間去左旅行咁樣 係幾得意既🫣💕激辛武士沾麵 $165我就叫左個辣既和牛沾麵黎試下🤤同正常版既唔同位係個沾麵汁同多左一粒spicy bomb💣賣相唔錯咁😎配料有椰菜 筍 兩大塊印有佢地logo既紫菜同溏心蛋😍特別要讚下佢既溏心蛋😋好有醬油味 而目好流心 完全唔捨得食🤣和牛有兩大塊 同和牛丼既唔同 油脂感會冇咁重 麵就可以揀要凍定熱 麵質好彈牙 好掛汁🤤沾麵汁唔算好辣 唔夠辣既可以加粒炸彈落去🤭欣賞既係沾麵汁入面竟然都有牛肉粒😯超足料 但就覺得太重口味 食完超口渴😂不過未試過既絕對可以一試😉💕和牛丼 $180朋友揀左和牛丼🤤成碗丼好吸睛✨蛋黃好大粒好橙黃色 滿滿既和牛蓋過左碗飯🤩和牛份量完全滿意☺️啲和牛見住個staff用火槍係到燒 睇到流曬口水🤤好鍾意唔會燒到好熟 好粉嫩 入口即溶既感覺😋食落去好嫩 油香會比起沾麵既和牛重 牛味都重🥰加分位係隻蛋黃到‼️篤穿佢連埋和牛一齊食 感覺冇咁油膩🥹啲飯粒都沾上蛋汁 個飯仲撈埋左和牛粒😳好滿足吖✨唔好睇少個碗咁細 都幾飽下🤰🏿💕和牛餃子 $120比較失望既和牛餃

💕激辛武士沾麵 $165

💕和牛丼 $180

💕和牛餃子 $120
比較失望既和牛餃子☹️完全覺得唔值 呢個價錢會有更好既選擇 食落去冇咩特別 好普通🥲有啲失望🥺
  • 和牛丼
  • 激辛武士沾麵