2023-10-03 1156 瀏覽
中秋佳節諗住同屋企人共渡,近近地樓下打邊爐,等屋企兩老唔洗行咁遠,點知一肚氣,唔知以為自助餐,加湯都要我地落手落腳,冷氣又唔夠,明明咁多部又開得一兩部。 喂我知你點解生意唔好,但都唔洗咁慳皮呀? 叫極個女侍應又唔應機,態度好傲慢(唔知系咪事頭婆),另一個唔知系咪佢個仔,講野又好扢雷捶,講完一句就走左去,個呀媽一叫佢又扮睇唔到,可能覺得我地幫襯佢就系西客,好心搞到咁唔好收加一服務費。唔知以為去左70、80年代要比貼士先做野,想問少少野,都要受人面色,成餐飯本身係做節,為咗屋企兩老都費事嘈,祝你地公司好生意啦 。$3xx食呢d咁嘅野,又無海鮮飲啤酒又要加錢,我不如行遠少少出旺角咪仲多選擇,牛又得一兩款,無牛味之外丸類又無咩特別,連去雪櫃拎啫喱,d啫喱都熱到變水狀,好心咁慳皮執左佢唔好獻世,賣食物就一般般,賣環境咪夠熱又偏僻,賣服務我諗唔好有侍應會好d,全部自助都無咁激氣,唔系玩電話就傾計,而呀事頭婆麻煩縮番一二角睇片打機啦,如果唔係會得罪更多人,嬲得濟求其食飽左就算,相信呢個位好快易手。衰到呢😂真經典。

團年飯