2018-06-09 2377 瀏覽
有中菜食嘅親子餐廳,喺香港真係第一間,仲要有米芝蓮,梗係要試試啦~😎我哋7大2細,叫咗9個餸,同幾款飲品。其中一杯藍柑紅石榴變色蘇打,好有驚喜。好fresh,飲落去好舒服,冇諗過中菜餐廳有杯咁清新嘅飲品,讚!🥃前菜有8款,由於人多,我哋可以叫晒,每款細細碟,而小編推介係爆汁話梅蕃茄,酸酸甜甜,帶一種好似花香味,睇返餐牌,原來係話梅香,味道好夾,好醒胃。🍅另外推介走鹽原味魚湯泡飯,唔加鹽都好好味,魚湯鮮甜,仲有D米通粒粒比你加落去,食落卜卜脆,多重口感,好味。🖒鍾意濃味嘅,可以試吓肥牛麻辣香鍋,野味,麻辣香,餸飯一流。😋其他菜色都好味,親子餐廳嚟講,真係好滿足,大人食得好飽,又覺得好味,小朋友又玩得開心,真係一次過滿足晒多個願望呀!小編一定會再嚟~😊
小編一定會再嚟~😊
拼盤